Francier Glas

Contactgegevens Francier Glas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francier Glas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francier Glas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 509; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 15 55 (+32-059 70 15 55) 059 70 15 55 (+32-059 70 15 55)

Fax (fax): +32 (10) 731-53-13 +32 (10) 731-53-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francier Glas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francier Glas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francier Glas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francier Glas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francier Glas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francier Glas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francier Glas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francier Glas
Products information Francier Glas

BTW identificatienummer (tax): BE03077514648
Ondernemingsnummer: 6818084716
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Francier Glas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francier Glas
(Get full report from official database of BE for Francier Glas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francier Glas
Addition kinds of activities for Francier Glas

0252. Kip eieren | Chicken eggs
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies

Werken bij Francier Glas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francier Glas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francier Glas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francier Glas. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Machine operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in Heist op den Berg zijn we op zoek naar een machine operator. Dankzij je zin voor nauwkeurigheid en technische skills zorg je voor het goede verloop van het productieproces. Je stelt je machines correct in, en zorgt voor een tijdige bevoorrading van de materialen. Je voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Francier Glas in sociale netwerken
Look for responds of Francier Glas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francier Glas. Laat een reactie achter voor Francier Glas. Francier Glas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francier Glas. Leave a respond for Francier Glas. Francier Glas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francier Glas op de google maps. Adres en contacten Francier Glas
Location of Francier Glas on the google maps. Address and contacts of Francier Glas

Andere gerelateerde bedrijven als come Francier Glas Francier Glas: DANIEL MASURE | RESEAU RADIO NOSTALGIE | GERARD DELBART | SOCIET? SPELEOLOGIQUE DE WALLONIE | D.T.S. SPRL

Other related companies as Francier Glas: DANIEL MASURE | RESEAU RADIO NOSTALGIE | GERARD DELBART | SOCIET? SPELEOLOGIQUE DE WALLONIE | D.T.S. SPRL

Francier Glas is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francier Glas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03077514648. Het bedrijf Francier Glas bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 509; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glaziers. Producten gemaakt in Francier Glas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francier Glas is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francier Glas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francier Glas, openstaande posities, locatie van Francier Glas op de kaart.

Francier Glas is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francier Glas, company assigned to the tax number BE03077514648. The company Francier Glas is located at the address: Torhoutsesteenweg 509; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glaziers. Products created in Francier Glas were not found.
The main activity of Francier Glas is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Francier Glas is not available. You also can look at reviews of Francier Glas, open positions, location of Francier Glas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francier Glas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francier Glas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francier Glas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francier Glas, employees, financial statistics.