CLAESSEN LE VITRIER

Contactgegevens CLAESSEN LE VITRIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAESSEN LE VITRIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAESSEN LE VITRIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Large Voie 224; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 240 00 00 (+32-04 240 00 00) 04 240 00 00 (+32-04 240 00 00)

Fax (fax): +32 (55) 721-48-65 +32 (55) 721-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAESSEN LE VITRIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAESSEN LE VITRIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAESSEN LE VITRIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAESSEN LE VITRIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAESSEN LE VITRIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAESSEN LE VITRIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAESSEN LE VITRIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAESSEN LE VITRIER
Products information CLAESSEN LE VITRIER

BTW identificatienummer (tax): BE04284088134
Ondernemingsnummer: 5142944335
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CLAESSEN LE VITRIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAESSEN LE VITRIER
(Get full report from official database of BE for CLAESSEN LE VITRIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAESSEN LE VITRIER
Addition kinds of activities for CLAESSEN LE VITRIER

23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
73350000. Commerciële fotografie | Commercial photography

Werken bij CLAESSEN LE VITRIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAESSEN LE VITRIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAESSEN LE VITRIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAESSEN LE VITRIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van CLAESSEN LE VITRIER in sociale netwerken
Look for responds of CLAESSEN LE VITRIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAESSEN LE VITRIER. Laat een reactie achter voor CLAESSEN LE VITRIER. CLAESSEN LE VITRIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAESSEN LE VITRIER. Leave a respond for CLAESSEN LE VITRIER. CLAESSEN LE VITRIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAESSEN LE VITRIER op de google maps. Adres en contacten CLAESSEN LE VITRIER
Location of CLAESSEN LE VITRIER on the google maps. Address and contacts of CLAESSEN LE VITRIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAESSEN LE VITRIER CLAESSEN LE VITRIER: Insertion Socio-Professionnelle La Toupie | Narval (Club) | ETAM | MEUBELEN CAMPS | Belgique Nr 1

Other related companies as CLAESSEN LE VITRIER: Insertion Socio-Professionnelle La Toupie | Narval (Club) | ETAM | MEUBELEN CAMPS | Belgique Nr 1

CLAESSEN LE VITRIER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAESSEN LE VITRIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04284088134. Het bedrijf CLAESSEN LE VITRIER bevindt zich op het adres: Rue Large Voie 224; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glaziers. Producten gemaakt in CLAESSEN LE VITRIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAESSEN LE VITRIER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAESSEN LE VITRIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAESSEN LE VITRIER, openstaande posities, locatie van CLAESSEN LE VITRIER op de kaart.

CLAESSEN LE VITRIER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAESSEN LE VITRIER, company assigned to the tax number BE04284088134. The company CLAESSEN LE VITRIER is located at the address: Rue Large Voie 224; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glaziers. Products created in CLAESSEN LE VITRIER were not found.
The main activity of CLAESSEN LE VITRIER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAESSEN LE VITRIER is not available. You also can look at reviews of CLAESSEN LE VITRIER, open positions, location of CLAESSEN LE VITRIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAESSEN LE VITRIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAESSEN LE VITRIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAESSEN LE VITRIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAESSEN LE VITRIER, employees, financial statistics.