A.A.A. GLAVOMET

Contactgegevens A.A.A. GLAVOMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A. GLAVOMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A. GLAVOMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10) 03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10 (+32-03 325 50 80; 03 326 06 30; 0475 31 65 10)

Fax (fax): 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30) 03 326 06 30 (+32-03 326 06 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A. GLAVOMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A. GLAVOMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A. GLAVOMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A. GLAVOMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A. GLAVOMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A. GLAVOMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A. GLAVOMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A. GLAVOMET
Products information A.A.A. GLAVOMET

BTW identificatienummer (tax): BE04453552246
Ondernemingsnummer: 2219757080
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Mirrors; Double glazing; Gratings; Repair services

Product categorie (product category): Glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A. GLAVOMET
(Get full report from official database of BE for A.A.A. GLAVOMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A. GLAVOMET
Addition kinds of activities for A.A.A. GLAVOMET

243599. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
50489901. Contactlenzen | Contact lenses
55510103. Jetski's | Jet skis

Werken bij A.A.A. GLAVOMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A. GLAVOMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A. GLAVOMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A. GLAVOMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van A.A.A. GLAVOMET in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A. GLAVOMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A. GLAVOMET. Laat een reactie achter voor A.A.A. GLAVOMET. A.A.A. GLAVOMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A. GLAVOMET. Leave a respond for A.A.A. GLAVOMET. A.A.A. GLAVOMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A. GLAVOMET op de google maps. Adres en contacten A.A.A. GLAVOMET
Location of A.A.A. GLAVOMET on the google maps. Address and contacts of A.A.A. GLAVOMET

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A. GLAVOMET A.A.A. GLAVOMET: A Paradise | ISP | ELFRA V.O.F | KEVAMY | Top-Vending

Other related companies as A.A.A. GLAVOMET: A Paradise | ISP | ELFRA V.O.F | KEVAMY | Top-Vending

A.A.A. GLAVOMET is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A. GLAVOMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453552246. Het bedrijf A.A.A. GLAVOMET bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glaziers. Lijst met producten zijn Mirrors; Double glazing; Gratings; Repair services.
De hoofdactiviteit van A.A.A. GLAVOMET is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A. GLAVOMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A. GLAVOMET, openstaande posities, locatie van A.A.A. GLAVOMET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A. GLAVOMET is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.A. GLAVOMET, company assigned to the tax number BE04453552246. The company A.A.A. GLAVOMET is located at the address: Bisschoppenhoflaan 95; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glaziers. List of products are Mirrors; Double glazing; Gratings; Repair services.
The main activity of A.A.A. GLAVOMET is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A. GLAVOMET is not available. You also can look at reviews of A.A.A. GLAVOMET, open positions, location of A.A.A. GLAVOMET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A. GLAVOMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A. GLAVOMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A. GLAVOMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A. GLAVOMET, employees, financial statistics.