PANN?- CALLEBAUT

Contactgegevens PANN?- CALLEBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PANN?- CALLEBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PANN?- CALLEBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53785530 (+32-53785530) 53785530 (+32-53785530)

Fax (fax): +32 (86) 290-62-21 +32 (86) 290-62-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PANN?- CALLEBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PANN?- CALLEBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PANN?- CALLEBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PANN?- CALLEBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PANN?- CALLEBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PANN?- CALLEBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PANN?- CALLEBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PANN?- CALLEBAUT
Products information PANN?- CALLEBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE02564178466
Ondernemingsnummer: 5666442871
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in PANN?- CALLEBAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PANN?- CALLEBAUT
(Get full report from official database of BE for PANN?- CALLEBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PANN?- CALLEBAUT
Addition kinds of activities for PANN?- CALLEBAUT

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
17910000. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying

Werken bij PANN?- CALLEBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PANN?- CALLEBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PANN?- CALLEBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PANN?- CALLEBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

Zoek naar antwoorden van PANN?- CALLEBAUT in sociale netwerken
Look for responds of PANN?- CALLEBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PANN?- CALLEBAUT. Laat een reactie achter voor PANN?- CALLEBAUT. PANN?- CALLEBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PANN?- CALLEBAUT. Leave a respond for PANN?- CALLEBAUT. PANN?- CALLEBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PANN?- CALLEBAUT op de google maps. Adres en contacten PANN?- CALLEBAUT
Location of PANN?- CALLEBAUT on the google maps. Address and contacts of PANN?- CALLEBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come PANN?- CALLEBAUT PANN?- CALLEBAUT: LAFLEUR | TREMBLOY PHILIPPE | Lady | Gistelinck A | POLICE F?D?RALE

Other related companies as PANN?- CALLEBAUT: LAFLEUR | TREMBLOY PHILIPPE | Lady | Gistelinck A | POLICE F?D?RALE

PANN?- CALLEBAUT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PANN?- CALLEBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564178466. Het bedrijf PANN?- CALLEBAUT bevindt zich op het adres: HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk. Producten gemaakt in PANN?- CALLEBAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PANN?- CALLEBAUT is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PANN?- CALLEBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PANN?- CALLEBAUT, openstaande posities, locatie van PANN?- CALLEBAUT op de kaart.

PANN?- CALLEBAUT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is PANN?- CALLEBAUT, company assigned to the tax number BE02564178466. The company PANN?- CALLEBAUT is located at the address: HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaszetten and glaswerk. Products created in PANN?- CALLEBAUT were not found.
The main activity of PANN?- CALLEBAUT is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PANN?- CALLEBAUT is not available. You also can look at reviews of PANN?- CALLEBAUT, open positions, location of PANN?- CALLEBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PANN?- CALLEBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PANN?- CALLEBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PANN?- CALLEBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PANN?- CALLEBAUT, employees, financial statistics.