LUC CALLEBAUT

Contactgegevens LUC CALLEBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC CALLEBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC CALLEBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST, België

Telefoon (phone): 53214675 (+32-53214675) 53214675 (+32-53214675)

Fax (fax): +32 (2) 945-27-93 +32 (2) 945-27-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC CALLEBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC CALLEBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC CALLEBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC CALLEBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC CALLEBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC CALLEBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC CALLEBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC CALLEBAUT
Products information LUC CALLEBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE07844482421
Ondernemingsnummer: 7063079833
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LUC CALLEBAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC CALLEBAUT
(Get full report from official database of BE for LUC CALLEBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC CALLEBAUT
Addition kinds of activities for LUC CALLEBAUT

8052. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
23710203. Handschoenvoering, bont | Glove linings, fur
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
35599904. Broom maken machines | Broom making machinery
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts

Werken bij LUC CALLEBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC CALLEBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC CALLEBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC CALLEBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van LUC CALLEBAUT in sociale netwerken
Look for responds of LUC CALLEBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC CALLEBAUT. Laat een reactie achter voor LUC CALLEBAUT. LUC CALLEBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC CALLEBAUT. Leave a respond for LUC CALLEBAUT. LUC CALLEBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC CALLEBAUT op de google maps. Adres en contacten LUC CALLEBAUT
Location of LUC CALLEBAUT on the google maps. Address and contacts of LUC CALLEBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC CALLEBAUT LUC CALLEBAUT: ALFA BEVEILIGINGSSYSTEMEN | USIMO | A.F.I.M. | ARAG | Charles B

Other related companies as LUC CALLEBAUT: ALFA BEVEILIGINGSSYSTEMEN | USIMO | A.F.I.M. | ARAG | Charles B

LUC CALLEBAUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC CALLEBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07844482421. Het bedrijf LUC CALLEBAUT bevindt zich op het adres: HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk. Producten gemaakt in LUC CALLEBAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC CALLEBAUT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC CALLEBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC CALLEBAUT, openstaande posities, locatie van LUC CALLEBAUT op de kaart.

LUC CALLEBAUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC CALLEBAUT, company assigned to the tax number BE07844482421. The company LUC CALLEBAUT is located at the address: HEKKESTRAAT 53; 9308; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaszetten and glaswerk. Products created in LUC CALLEBAUT were not found.
The main activity of LUC CALLEBAUT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC CALLEBAUT is not available. You also can look at reviews of LUC CALLEBAUT, open positions, location of LUC CALLEBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC CALLEBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC CALLEBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC CALLEBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC CALLEBAUT, employees, financial statistics.