GLASHANDEL VAN REGENMORTEL

Contactgegevens GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASHANDEL VAN REGENMORTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSESTEENWEG 41; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14545283 (+32-14545283) 14545283 (+32-14545283)

Fax (fax): +32 (12) 609-23-96 +32 (12) 609-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASHANDEL VAN REGENMORTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASHANDEL VAN REGENMORTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASHANDEL VAN REGENMORTEL
Products information GLASHANDEL VAN REGENMORTEL

BTW identificatienummer (tax): BE05579376220
Ondernemingsnummer: 3498291015
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

spiegels,isolerende beglazing,boringen,eigen slijpwerken,eigen snijwerken,securitdeuren,glasdecoratie,glasdesign,securitwanden,spiegeldecoratie.

Product categorie (product category): Glaszetten and glaswerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASHANDEL VAN REGENMORTEL
(Get full report from official database of BE for GLASHANDEL VAN REGENMORTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASHANDEL VAN REGENMORTEL
Addition kinds of activities for GLASHANDEL VAN REGENMORTEL

3578. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
28990300. Gelatine | Gelatin
87419900. Beheer diensten, nec | Management services, nec

Werken bij GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

Zoek naar antwoorden van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL in sociale netwerken
Look for responds of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Laat een reactie achter voor GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. GLASHANDEL VAN REGENMORTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. Leave a respond for GLASHANDEL VAN REGENMORTEL. GLASHANDEL VAN REGENMORTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASHANDEL VAN REGENMORTEL op de google maps. Adres en contacten GLASHANDEL VAN REGENMORTEL
Location of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL on the google maps. Address and contacts of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASHANDEL VAN REGENMORTEL GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: Van Keymeulen W | Beele Piet | BR. LOF TOTAL IDEA FACT. | JULES BLANCKAERT | RENE VAN DEN BOSCH

Other related companies as GLASHANDEL VAN REGENMORTEL: Van Keymeulen W | Beele Piet | BR. LOF TOTAL IDEA FACT. | JULES BLANCKAERT | RENE VAN DEN BOSCH

GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579376220. Het bedrijf GLASHANDEL VAN REGENMORTEL bevindt zich op het adres: HERENTALSESTEENWEG 41; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glaszetten and glaswerk. Lijst met producten zijn spiegels,isolerende beglazing,boringen,eigen slijpwerken,eigen snijwerken,securitdeuren,glasdecoratie,glasdesign,securitwanden,spiegeldecoratie..
De hoofdactiviteit van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, openstaande posities, locatie van GLASHANDEL VAN REGENMORTEL op de kaart.

GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, company assigned to the tax number BE05579376220. The company GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is located at the address: HERENTALSESTEENWEG 41; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glaszetten and glaswerk. List of products are spiegels,isolerende beglazing,boringen,eigen slijpwerken,eigen snijwerken,securitdeuren,glasdecoratie,glasdesign,securitwanden,spiegeldecoratie..
The main activity of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL is not available. You also can look at reviews of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, open positions, location of GLASHANDEL VAN REGENMORTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASHANDEL VAN REGENMORTEL, employees, financial statistics.