European Owens - Corning Fiberglas S.A.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • European Owens - Corning Fiberglas S.A.
Private companiesMiscellaneous Retail • European Owens - Corning Fiberglas S.A.

Contactgegevens European Owens - Corning Fiberglas S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Owens - Corning Fiberglas S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Owens - Corning Fiberglas S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Charneux,Battice 59 4651 Battice, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Owens - Corning Fiberglas S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Owens - Corning Fiberglas S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Owens - Corning Fiberglas S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Owens - Corning Fiberglas S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Owens - Corning Fiberglas S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Owens - Corning Fiberglas S.A.
Products information European Owens - Corning Fiberglas S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03838317871
Ondernemingsnummer: 7581085205
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Glass fibres for reinforcing thermoplastic and thermosetting plastics; Reinforcing materials of plastics

Product categorie (product category): Glass Fibre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Owens - Corning Fiberglas S.A.
(Get full report from official database of BE for European Owens - Corning Fiberglas S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Owens - Corning Fiberglas S.A.
Addition kinds of activities for European Owens - Corning Fiberglas S.A.

22990210. Polijstvelden | Polishing felts
24991301. Briketten, zaagsel of bagasse: non-petroleumbinder | Briquettes, sawdust or bagasse: nonpetroleum binder
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
51360303. Bontkleding, mannen en jongens ' | Fur clothing, men's and boys'

Werken bij European Owens - Corning Fiberglas S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Owens - Corning Fiberglas S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Asse en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van European Owens - Corning Fiberglas S.A. in sociale netwerken
Look for responds of European Owens - Corning Fiberglas S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Laat een reactie achter voor European Owens - Corning Fiberglas S.A.. European Owens - Corning Fiberglas S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Owens - Corning Fiberglas S.A.. Leave a respond for European Owens - Corning Fiberglas S.A.. European Owens - Corning Fiberglas S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Owens - Corning Fiberglas S.A. op de google maps. Adres en contacten European Owens - Corning Fiberglas S.A.
Location of European Owens - Corning Fiberglas S.A. on the google maps. Address and contacts of European Owens - Corning Fiberglas S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come European Owens - Corning Fiberglas S.A. European Owens - Corning Fiberglas S.A.: PAPA BERZOUT (AU) | Stassart S | Collard A | ONRAET MAURITS | HANS ALLAERT

Other related companies as European Owens - Corning Fiberglas S.A.: PAPA BERZOUT (AU) | Stassart S | Collard A | ONRAET MAURITS | HANS ALLAERT

European Owens - Corning Fiberglas S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Owens - Corning Fiberglas S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03838317871. Het bedrijf European Owens - Corning Fiberglas S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Charneux,Battice 59 4651 Battice. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Glass Fibre. Lijst met producten zijn Glass fibres for reinforcing thermoplastic and thermosetting plastics; Reinforcing materials of plastics.
De hoofdactiviteit van European Owens - Corning Fiberglas S.A. is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Owens - Corning Fiberglas S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Owens - Corning Fiberglas S.A., openstaande posities, locatie van European Owens - Corning Fiberglas S.A. op de kaart.

European Owens - Corning Fiberglas S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Owens - Corning Fiberglas S.A., company assigned to the tax number BE03838317871. The company European Owens - Corning Fiberglas S.A. is located at the address: Rue de Charneux,Battice 59 4651 Battice. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Glass Fibre. List of products are Glass fibres for reinforcing thermoplastic and thermosetting plastics; Reinforcing materials of plastics.
The main activity of European Owens - Corning Fiberglas S.A. is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of European Owens - Corning Fiberglas S.A. is not available. You also can look at reviews of European Owens - Corning Fiberglas S.A., open positions, location of European Owens - Corning Fiberglas S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Owens - Corning Fiberglas S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Owens - Corning Fiberglas S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Owens - Corning Fiberglas S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Owens - Corning Fiberglas S.A., employees, financial statistics.