DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV
Private companiesSocial Services • DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

Contactgegevens DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenkaai 111 8200 Brugge, België

Telefoon (phone): 32.50 31 73 61 32.50 31 73 61

Fax (fax): 32.50 31 73 65 32.50 31 73 65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV
Products information DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

BTW identificatienummer (tax): BE01892913818
Ondernemingsnummer: 9587463378
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Pipes,concrete

Product categorie (product category): Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV
Addition kinds of activities for DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
29110405. Paraffine | Paraffin wax
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics

Werken bij DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. Leave a respond for DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV. DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV
Location of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: Ehmann Chantal | MAKRO | JOCELYNE COLLET | WIES PAIROUX | DE SCHONE TOEKOMST

Other related companies as DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV: Ehmann Chantal | MAKRO | JOCELYNE COLLET | WIES PAIROUX | DE SCHONE TOEKOMST

DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01892913818. Het bedrijf DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV bevindt zich op het adres: Steenkaai 111 8200 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Pipes,concrete.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV op de kaart.

DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, company assigned to the tax number BE01892913818. The company DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is located at the address: Steenkaai 111 8200 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass and Building Materials. List of products are Pipes,concrete.
The main activity of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, open positions, location of DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ-DE MAESSCHALK NV, employees, financial statistics.