TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

Contactgegevens TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frank Craeybeckxlaan 88; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 54 42; 03 326 68 91 (+32-03 326 54 42; 03 326 68 91) 03 326 54 42; 03 326 68 91 (+32-03 326 54 42; 03 326 68 91)

Fax (fax): 03 326 64 30 (+32-03 326 64 30) 03 326 64 30 (+32-03 326 64 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER
Products information TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Leisure articles

Product categorie (product category): Glass - Stained and glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER
(Get full report from official database of BE for TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER
Addition kinds of activities for TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • DRINGEND!! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

Zoek naar antwoorden van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER in sociale netwerken
Look for responds of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Laat een reactie achter voor TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. Leave a respond for TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER. TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER op de google maps. Adres en contacten TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER
Location of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER on the google maps. Address and contacts of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: LANDBOUWKREDIET | VREVEN ET FILS | L'Ami Soleil SARL | DRINK MARKET SCHELLEN BVBA | TOP MODE

Other related companies as TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER: LANDBOUWKREDIET | VREVEN ET FILS | L'Ami Soleil SARL | DRINK MARKET SCHELLEN BVBA | TOP MODE

TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER bevindt zich op het adres: Frank Craeybeckxlaan 88; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass - Stained and glaziers. Lijst met producten zijn Leisure articles.
De hoofdactiviteit van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, openstaande posities, locatie van TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, company assigned to the tax number BE07423156738. The company TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is located at the address: Frank Craeybeckxlaan 88; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass - Stained and glaziers. List of products are Leisure articles.
The main activity of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER is not available. You also can look at reviews of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, open positions, location of TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIFFANY HOBBY SHOP/ DE PEUTER, employees, financial statistics.