KBC

Contactgegevens KBC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KBC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KBC

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): HEFFENDORP 20; 2801; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15217495 (+32-15217495) 15217495 (+32-15217495)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KBC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KBC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KBC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KBC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KBC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KBC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KBC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KBC
Products information KBC

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KBC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KBC
(Get full report from official database of BE for KBC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KBC
Addition kinds of activities for KBC

628903. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
836100. Woonzorg | Residential care
08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
59999921. Rubberen stempels | Rubber stamps

Werken bij KBC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KBC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KBC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KBC. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

Zoek naar antwoorden van KBC in sociale netwerken
Look for responds of KBC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KBC. Laat een reactie achter voor KBC. KBC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KBC. Leave a respond for KBC. KBC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KBC op de google maps. Adres en contacten KBC
Location of KBC on the google maps. Address and contacts of KBC

Andere gerelateerde bedrijven als come KBC KBC: ATISH DIAMOND | Koelman B | T. VERBEURGT | Tintamarre SA | Van Steen J

Other related companies as KBC: ATISH DIAMOND | Koelman B | T. VERBEURGT | Tintamarre SA | Van Steen J

KBC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is KBC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf KBC bevindt zich op het adres: HEFFENDORP 20; 2801; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in KBC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KBC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KBC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KBC, openstaande posities, locatie van KBC op de kaart.

KBC is a company, that was registered 2015 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is KBC, company assigned to the tax number BE07165252685. The company KBC is located at the address: HEFFENDORP 20; 2801; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in KBC were not found.
The main activity of KBC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KBC is not available. You also can look at reviews of KBC, open positions, location of KBC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KBC, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KBC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KBC, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KBC, employees, financial statistics.