METIVIER CLAUDINE

Contactgegevens METIVIER CLAUDINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METIVIER CLAUDINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

METIVIER CLAUDINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU NORD 19; 59700; MARCQ-EN-BAROEULL, België

Telefoon (phone): +33 320 21 04 21 (+32-+33 320 21 04 21) +33 320 21 04 21 (+32-+33 320 21 04 21)

Fax (fax): +32 (82) 416-43-39 +32 (82) 416-43-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METIVIER CLAUDINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METIVIER CLAUDINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METIVIER CLAUDINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METIVIER CLAUDINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METIVIER CLAUDINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METIVIER CLAUDINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METIVIER CLAUDINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METIVIER CLAUDINE
Products information METIVIER CLAUDINE

BTW identificatienummer (tax): BE08509155273
Ondernemingsnummer: 1913787841
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in METIVIER CLAUDINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass - Stained and glaziers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METIVIER CLAUDINE
(Get full report from official database of BE for METIVIER CLAUDINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor METIVIER CLAUDINE
Addition kinds of activities for METIVIER CLAUDINE

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
26210606. Papeteries | Papeteries
26720104. Litmuspapier: gemaakt van aangekochte materialen | Litmus paper: made from purchased materials
27210102. Tijdschriften: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Magazines: publishing only, not printed on site
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij METIVIER CLAUDINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METIVIER CLAUDINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METIVIER CLAUDINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METIVIER CLAUDINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van METIVIER CLAUDINE in sociale netwerken
Look for responds of METIVIER CLAUDINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor METIVIER CLAUDINE. Laat een reactie achter voor METIVIER CLAUDINE. METIVIER CLAUDINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METIVIER CLAUDINE. Leave a respond for METIVIER CLAUDINE. METIVIER CLAUDINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METIVIER CLAUDINE op de google maps. Adres en contacten METIVIER CLAUDINE
Location of METIVIER CLAUDINE on the google maps. Address and contacts of METIVIER CLAUDINE

Andere gerelateerde bedrijven als come METIVIER CLAUDINE METIVIER CLAUDINE: JULES DRUART | BRIJJAK GYULA | SCHAMP JOOST | De Bloeze NV | Intersfeer

Other related companies as METIVIER CLAUDINE: JULES DRUART | BRIJJAK GYULA | SCHAMP JOOST | De Bloeze NV | Intersfeer

METIVIER CLAUDINE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METIVIER CLAUDINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08509155273. Het bedrijf METIVIER CLAUDINE bevindt zich op het adres: RUE DU NORD 19; 59700; MARCQ-EN-BAROEULL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass - Stained and glaziers. Producten gemaakt in METIVIER CLAUDINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METIVIER CLAUDINE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METIVIER CLAUDINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METIVIER CLAUDINE, openstaande posities, locatie van METIVIER CLAUDINE op de kaart.

METIVIER CLAUDINE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is METIVIER CLAUDINE, company assigned to the tax number BE08509155273. The company METIVIER CLAUDINE is located at the address: RUE DU NORD 19; 59700; MARCQ-EN-BAROEULL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass - Stained and glaziers. Products created in METIVIER CLAUDINE were not found.
The main activity of METIVIER CLAUDINE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of METIVIER CLAUDINE is not available. You also can look at reviews of METIVIER CLAUDINE, open positions, location of METIVIER CLAUDINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METIVIER CLAUDINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METIVIER CLAUDINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METIVIER CLAUDINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METIVIER CLAUDINE, employees, financial statistics.