FUNINVEST NV

Contactgegevens FUNINVEST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNINVEST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNINVEST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hardenvoort 16 2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 27 25 79 32.32 27 25 79

Fax (fax): 32.32 27 25 81 32.32 27 25 81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNINVEST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNINVEST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNINVEST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNINVEST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNINVEST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNINVEST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNINVEST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNINVEST NV
Products information FUNINVEST NV

BTW identificatienummer (tax): BE04909210205
Ondernemingsnummer: 1624023437
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Stickers,promotional

Product categorie (product category): Gifts; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNINVEST NV
(Get full report from official database of BE for FUNINVEST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNINVEST NV
Addition kinds of activities for FUNINVEST NV

23849901. Badjassen, mannen en vrouwen: gemaakt van gekochte materialen | Bathrobes, men's and women's: made from purchased materials
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
32290105. Kookgereedschap, glas of glaskeramiek | Cooking utensils, glass or glass ceramic
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij FUNINVEST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNINVEST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNINVEST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNINVEST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van FUNINVEST NV in sociale netwerken
Look for responds of FUNINVEST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNINVEST NV. Laat een reactie achter voor FUNINVEST NV. FUNINVEST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNINVEST NV. Leave a respond for FUNINVEST NV. FUNINVEST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNINVEST NV op de google maps. Adres en contacten FUNINVEST NV
Location of FUNINVEST NV on the google maps. Address and contacts of FUNINVEST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNINVEST NV FUNINVEST NV: FLDRUKKERIJ MODERNA NV | MOHAMMAD-ALI KOOCHEKI | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | SCHEERLINCK P | GEORGES PEETERS

Other related companies as FUNINVEST NV: FLDRUKKERIJ MODERNA NV | MOHAMMAD-ALI KOOCHEKI | MUTUALIT? PROFES. & LIBRE | SCHEERLINCK P | GEORGES PEETERS

FUNINVEST NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNINVEST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04909210205. Het bedrijf FUNINVEST NV bevindt zich op het adres: Hardenvoort 16 2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gifts; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Stickers,promotional.
De hoofdactiviteit van FUNINVEST NV is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNINVEST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNINVEST NV, openstaande posities, locatie van FUNINVEST NV op de kaart.

FUNINVEST NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNINVEST NV, company assigned to the tax number BE04909210205. The company FUNINVEST NV is located at the address: Hardenvoort 16 2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gifts; Miscellaneous Products. List of products are Stickers,promotional.
The main activity of FUNINVEST NV is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNINVEST NV is not available. You also can look at reviews of FUNINVEST NV, open positions, location of FUNINVEST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNINVEST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNINVEST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNINVEST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNINVEST NV, employees, financial statistics.