AXIOMA INTERNATIONAL BVBA

Contactgegevens AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXIOMA INTERNATIONAL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 214 1700 Dilbeek, België

Telefoon (phone): 32.24 63 01 11 32.24 63 01 11

Fax (fax): 32.24 66 35 84 32.24 66 35 84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXIOMA INTERNATIONAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXIOMA INTERNATIONAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXIOMA INTERNATIONAL BVBA
Products information AXIOMA INTERNATIONAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08516845703
Ondernemingsnummer: 6346771240
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Souvenirs and advertising items

Product categorie (product category): Gifts; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXIOMA INTERNATIONAL BVBA
(Get full report from official database of BE for AXIOMA INTERNATIONAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXIOMA INTERNATIONAL BVBA
Addition kinds of activities for AXIOMA INTERNATIONAL BVBA

509106. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
581208. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric

Werken bij AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Laat een reactie achter voor AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. AXIOMA INTERNATIONAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. Leave a respond for AXIOMA INTERNATIONAL BVBA. AXIOMA INTERNATIONAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXIOMA INTERNATIONAL BVBA op de google maps. Adres en contacten AXIOMA INTERNATIONAL BVBA
Location of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA on the google maps. Address and contacts of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AXIOMA INTERNATIONAL BVBA AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: Boekhoudkantoor Magali De Rop BVBA | FOUARGE & VANHORENBEEK | MARC LOMBA | DANNY VINCKE | P. TROUILLARD

Other related companies as AXIOMA INTERNATIONAL BVBA: Boekhoudkantoor Magali De Rop BVBA | FOUARGE & VANHORENBEEK | MARC LOMBA | DANNY VINCKE | P. TROUILLARD

AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08516845703. Het bedrijf AXIOMA INTERNATIONAL BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 214 1700 Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Souvenirs and advertising items.
De hoofdactiviteit van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, openstaande posities, locatie van AXIOMA INTERNATIONAL BVBA op de kaart.

AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, company assigned to the tax number BE08516845703. The company AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is located at the address: Stationsstraat 214 1700 Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts; Miscellaneous Products. List of products are Souvenirs and advertising items.
The main activity of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA is not available. You also can look at reviews of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, open positions, location of AXIOMA INTERNATIONAL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXIOMA INTERNATIONAL BVBA, employees, financial statistics.