VERBAUWHEDE C

Contactgegevens VERBAUWHEDE C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBAUWHEDE C: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBAUWHEDE C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moense Beekstraat 23; 8552; Zwevegem (Moen), België

Telefoon (phone): 056 64 94 81; 0475 96 68 91 (+32-056 64 94 81; 0475 96 68 91) 056 64 94 81; 0475 96 68 91 (+32-056 64 94 81; 0475 96 68 91)

Fax (fax): +32 (63) 632-60-59 +32 (63) 632-60-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBAUWHEDE C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBAUWHEDE C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBAUWHEDE C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBAUWHEDE C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBAUWHEDE C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBAUWHEDE C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBAUWHEDE C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBAUWHEDE C
Products information VERBAUWHEDE C

BTW identificatienummer (tax): BE03218139648
Ondernemingsnummer: 3021209716
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Greeting cards & picture postcards

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBAUWHEDE C
(Get full report from official database of BE for VERBAUWHEDE C)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBAUWHEDE C
Addition kinds of activities for VERBAUWHEDE C

325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
354300. Industriële patronen | Industrial patterns
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
22960100. Snoer en stof voor het versterken van rubberen banden | Cord and fabric for reinforcing rubber tires
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage

Werken bij VERBAUWHEDE C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBAUWHEDE C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBAUWHEDE C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBAUWHEDE C. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

Zoek naar antwoorden van VERBAUWHEDE C in sociale netwerken
Look for responds of VERBAUWHEDE C in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBAUWHEDE C. Laat een reactie achter voor VERBAUWHEDE C. VERBAUWHEDE C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBAUWHEDE C. Leave a respond for VERBAUWHEDE C. VERBAUWHEDE C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBAUWHEDE C op de google maps. Adres en contacten VERBAUWHEDE C
Location of VERBAUWHEDE C on the google maps. Address and contacts of VERBAUWHEDE C

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBAUWHEDE C VERBAUWHEDE C: FRITERIE ST.ROCK | AUTO-ECOLE SIMONIS | LIEVEN CANNAERT | VAN LEEUWEN M. | Tectrade nv

Other related companies as VERBAUWHEDE C: FRITERIE ST.ROCK | AUTO-ECOLE SIMONIS | LIEVEN CANNAERT | VAN LEEUWEN M. | Tectrade nv

VERBAUWHEDE C is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBAUWHEDE C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03218139648. Het bedrijf VERBAUWHEDE C bevindt zich op het adres: Moense Beekstraat 23; 8552; Zwevegem (Moen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Greeting cards & picture postcards.
De hoofdactiviteit van VERBAUWHEDE C is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBAUWHEDE C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBAUWHEDE C, openstaande posities, locatie van VERBAUWHEDE C op de kaart.

VERBAUWHEDE C is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBAUWHEDE C, company assigned to the tax number BE03218139648. The company VERBAUWHEDE C is located at the address: Moense Beekstraat 23; 8552; Zwevegem (Moen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Greeting cards & picture postcards.
The main activity of VERBAUWHEDE C is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBAUWHEDE C is not available. You also can look at reviews of VERBAUWHEDE C, open positions, location of VERBAUWHEDE C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBAUWHEDE C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBAUWHEDE C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBAUWHEDE C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBAUWHEDE C, employees, financial statistics.