Van Himbergen BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Van Himbergen BVBA
Private companiesBusiness Services • Van Himbergen BVBA

Contactgegevens Van Himbergen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Himbergen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Himbergen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Ravels 19; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 54 32 (+32-014 42 54 32) 014 42 54 32 (+32-014 42 54 32)

Fax (fax): 014 42 54 32 (+32-014 42 54 32) 014 42 54 32 (+32-014 42 54 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Himbergen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Himbergen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Himbergen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Himbergen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Himbergen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Himbergen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Himbergen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Himbergen BVBA
Products information Van Himbergen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05262969970
Ondernemingsnummer: 7541259765
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Florists; Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Himbergen BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Himbergen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Himbergen BVBA
Addition kinds of activities for Van Himbergen BVBA

352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
28990202. Batterij acid | Battery acid
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
38250105. Digitale testapparatuur, elektronische en elektrische circuits | Digital test equipment, electronic and electrical circuits
38290500. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment

Werken bij Van Himbergen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Himbergen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Himbergen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Himbergen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Van Himbergen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Himbergen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Himbergen BVBA. Laat een reactie achter voor Van Himbergen BVBA. Van Himbergen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Himbergen BVBA. Leave a respond for Van Himbergen BVBA. Van Himbergen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Himbergen BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Himbergen BVBA
Location of Van Himbergen BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Himbergen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Himbergen BVBA Van Himbergen BVBA: RENة DUSSART | SANIVI | Heirweg (Den) | C. ENTRINGER | Baguette C

Other related companies as Van Himbergen BVBA: RENة DUSSART | SANIVI | Heirweg (Den) | C. ENTRINGER | Baguette C

Van Himbergen BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Himbergen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05262969970. Het bedrijf Van Himbergen BVBA bevindt zich op het adres: Steenweg op Ravels 19; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Florists; Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van Van Himbergen BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Himbergen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Himbergen BVBA, openstaande posities, locatie van Van Himbergen BVBA op de kaart.

Van Himbergen BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Himbergen BVBA, company assigned to the tax number BE05262969970. The company Van Himbergen BVBA is located at the address: Steenweg op Ravels 19; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Florists; Wedding presents - Lists.
The main activity of Van Himbergen BVBA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Himbergen BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Himbergen BVBA, open positions, location of Van Himbergen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Himbergen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Himbergen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Himbergen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Himbergen BVBA, employees, financial statistics.