MEUBLES LECOMTE SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • MEUBLES LECOMTE SA
Private companiesSocial Services • MEUBLES LECOMTE SA

Contactgegevens MEUBLES LECOMTE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES LECOMTE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES LECOMTE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Wilson 567; 7012; Mons (Jemappes), België

Telefoon (phone): 065 88 41 21; 065 88 41 22 (+32-065 88 41 21; 065 88 41 22) 065 88 41 21; 065 88 41 22 (+32-065 88 41 21; 065 88 41 22)

Fax (fax): 065 82 52 41 (+32-065 82 52 41) 065 82 52 41 (+32-065 82 52 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES LECOMTE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES LECOMTE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES LECOMTE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES LECOMTE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES LECOMTE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES LECOMTE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES LECOMTE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES LECOMTE SA
Products information MEUBLES LECOMTE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07275115966
Ondernemingsnummer: 4471130371
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Interior decoration

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES LECOMTE SA
(Get full report from official database of BE for MEUBLES LECOMTE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES LECOMTE SA
Addition kinds of activities for MEUBLES LECOMTE SA

2397. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
28360200. extracten | Extracts
37310301. Bemanning boten, gebouw en reparatie | Crew boats, building and repairing
38290216. seismometers | Seismometers
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij MEUBLES LECOMTE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES LECOMTE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES LECOMTE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES LECOMTE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES LECOMTE SA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES LECOMTE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES LECOMTE SA. Laat een reactie achter voor MEUBLES LECOMTE SA. MEUBLES LECOMTE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES LECOMTE SA. Leave a respond for MEUBLES LECOMTE SA. MEUBLES LECOMTE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES LECOMTE SA op de google maps. Adres en contacten MEUBLES LECOMTE SA
Location of MEUBLES LECOMTE SA on the google maps. Address and contacts of MEUBLES LECOMTE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES LECOMTE SA MEUBLES LECOMTE SA: COIFFURE VIVIANE | BRICORAMA | GEUBBELMANS | MARC LEJEUNE | DE WEVER GUY

Other related companies as MEUBLES LECOMTE SA: COIFFURE VIVIANE | BRICORAMA | GEUBBELMANS | MARC LEJEUNE | DE WEVER GUY

MEUBLES LECOMTE SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES LECOMTE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275115966. Het bedrijf MEUBLES LECOMTE SA bevindt zich op het adres: Avenue Wilson 567; 7012; Mons (Jemappes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van MEUBLES LECOMTE SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES LECOMTE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES LECOMTE SA, openstaande posities, locatie van MEUBLES LECOMTE SA op de kaart.

MEUBLES LECOMTE SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES LECOMTE SA, company assigned to the tax number BE07275115966. The company MEUBLES LECOMTE SA is located at the address: Avenue Wilson 567; 7012; Mons (Jemappes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Beds & mattresses - Retail; Furniture - General; Interior decoration.
The main activity of MEUBLES LECOMTE SA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES LECOMTE SA is not available. You also can look at reviews of MEUBLES LECOMTE SA, open positions, location of MEUBLES LECOMTE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES LECOMTE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES LECOMTE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES LECOMTE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES LECOMTE SA, employees, financial statistics.