MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA

Contactgegevens MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Reine Astrid 90; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 03 40 (+32-087 77 03 40) 087 77 03 40 (+32-087 77 03 40)

Fax (fax): 087 77 03 40 (+32-087 77 03 40) 087 77 03 40 (+32-087 77 03 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA
Products information MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA

BTW identificatienummer (tax): BE04445312500
Ondernemingsnummer: 9684417724
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Advertising - Promotional items & business gifts; Antiques restoration

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA
(Get full report from official database of BE for MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA
Addition kinds of activities for MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA

1041. Gouden ertsen | Gold ores
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
34520201. Sluitringen | Lock washers
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA in sociale netwerken
Look for responds of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Laat een reactie achter voor MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. Leave a respond for MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA. MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA op de google maps. Adres en contacten MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA
Location of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA on the google maps. Address and contacts of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA

Andere gerelateerde bedrijven als come MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: Floreal | COLRUYT | MICHEL DEVIS | BAKKERIJ MATTHEEUSSEN | Chamart O

Other related companies as MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA: Floreal | COLRUYT | MICHEL DEVIS | BAKKERIJ MATTHEEUSSEN | Chamart O

MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445312500. Het bedrijf MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA bevindt zich op het adres: Avenue Reine Astrid 90; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Advertising - Promotional items & business gifts; Antiques restoration.
De hoofdactiviteit van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, openstaande posities, locatie van MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA op de kaart.

MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, company assigned to the tax number BE04445312500. The company MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is located at the address: Avenue Reine Astrid 90; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Advertising - Promotional items & business gifts; Antiques restoration.
The main activity of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA is not available. You also can look at reviews of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, open positions, location of MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANUFACTURE DES BOIS & JOLITES DE SPA, employees, financial statistics.