Maag Vins

Contactgegevens Maag Vins: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maag Vins: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maag Vins

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Clawenne 17; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 34 11 (+32-04 264 34 11) 04 264 34 11 (+32-04 264 34 11)

Fax (fax): +32 (2) 950-18-34 +32 (2) 950-18-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maag Vins: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maag Vins"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maag Vins"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maag Vins, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maag Vins. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maag Vins, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maag Vins. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maag Vins
Products information Maag Vins

BTW identificatienummer (tax): BE02350494384
Ondernemingsnummer: 7849975585
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 385,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maag Vins
(Get full report from official database of BE for Maag Vins)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maag Vins
Addition kinds of activities for Maag Vins

3575. Computer terminals | Computer terminals
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
51130304. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
52110203. Garage deuren, verkoop en installatie | Garage doors, sale and installation
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij Maag Vins: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maag Vins: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maag Vins. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maag Vins. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Maag Vins in sociale netwerken
Look for responds of Maag Vins in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maag Vins. Laat een reactie achter voor Maag Vins. Maag Vins bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maag Vins. Leave a respond for Maag Vins. Maag Vins on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maag Vins op de google maps. Adres en contacten Maag Vins
Location of Maag Vins on the google maps. Address and contacts of Maag Vins

Andere gerelateerde bedrijven als come Maag Vins Maag Vins: KING PAPER | Mabo Metaalbewerking NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL | BANCONTACT-MISTER CASH | INSTITUUT MELANTHO

Other related companies as Maag Vins: KING PAPER | Mabo Metaalbewerking NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL | BANCONTACT-MISTER CASH | INSTITUUT MELANTHO

Maag Vins is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maag Vins, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02350494384. Het bedrijf Maag Vins bevindt zich op het adres: Rue de la Clawenne 17; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 385,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van Maag Vins is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maag Vins is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maag Vins, openstaande posities, locatie van Maag Vins op de kaart.

Maag Vins is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maag Vins, company assigned to the tax number BE02350494384. The company Maag Vins is located at the address: Rue de la Clawenne 17; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 385,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of Maag Vins is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maag Vins is not available. You also can look at reviews of Maag Vins, open positions, location of Maag Vins on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maag Vins, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maag Vins, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maag Vins, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maag Vins, employees, financial statistics.