Ma Maison

Contactgegevens Ma Maison: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ma Maison: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ma Maison

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 5; 8820; Torhout, België

Telefoon (phone): 050 21 70 84 (+32-050 21 70 84) 050 21 70 84 (+32-050 21 70 84)

Fax (fax): +32 (10) 503-55-39 +32 (10) 503-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ma Maison: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ma Maison"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ma Maison"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ma Maison, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ma Maison. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ma Maison, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ma Maison. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ma Maison
Products information Ma Maison

BTW identificatienummer (tax): BE09851684570
Ondernemingsnummer: 3071746826
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Ma Maison zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ma Maison
(Get full report from official database of BE for Ma Maison)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ma Maison
Addition kinds of activities for Ma Maison

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
285104. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts

Werken bij Ma Maison: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ma Maison: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ma Maison. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ma Maison. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

Zoek naar antwoorden van Ma Maison in sociale netwerken
Look for responds of Ma Maison in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ma Maison. Laat een reactie achter voor Ma Maison. Ma Maison bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ma Maison. Leave a respond for Ma Maison. Ma Maison on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ma Maison op de google maps. Adres en contacten Ma Maison
Location of Ma Maison on the google maps. Address and contacts of Ma Maison

Andere gerelateerde bedrijven als come Ma Maison Ma Maison: Algemene Schilderwerken Dutoit Rudi BVBA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | LUTGARDE VERSTRAETE | BVBA Grenadines | Polykrom

Other related companies as Ma Maison: Algemene Schilderwerken Dutoit Rudi BVBA | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | LUTGARDE VERSTRAETE | BVBA Grenadines | Polykrom

Ma Maison is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ma Maison, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09851684570. Het bedrijf Ma Maison bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 5; 8820; Torhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Ma Maison zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ma Maison is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ma Maison is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ma Maison, openstaande posities, locatie van Ma Maison op de kaart.

Ma Maison is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ma Maison, company assigned to the tax number BE09851684570. The company Ma Maison is located at the address: Nieuwstraat 5; 8820; Torhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. Products created in Ma Maison were not found.
The main activity of Ma Maison is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ma Maison is not available. You also can look at reviews of Ma Maison, open positions, location of Ma Maison on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ma Maison, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ma Maison, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ma Maison, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ma Maison, employees, financial statistics.