BVBA Grenadines

Contactgegevens BVBA Grenadines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA Grenadines: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA Grenadines

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergelen 56, Gullegem, WV 8560 BE, België

Telefoon (phone): 32 56 42 45 86 32 56 42 45 86

Fax (fax): 32 56 42 53 83 32 56 42 53 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA Grenadines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA Grenadines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA Grenadines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA Grenadines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA Grenadines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA Grenadines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA Grenadines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA Grenadines
Products information BVBA Grenadines

BTW identificatienummer (tax): BE02593017578
Ondernemingsnummer: 6540130615
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BVBA Grenadines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA Grenadines
(Get full report from official database of BE for BVBA Grenadines)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA Grenadines
Addition kinds of activities for BVBA Grenadines

205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
38249903. Parkeermeters | Parking meters
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
50999905. Bagage | Luggage
59479902. souvenirs | Souvenirs

Werken bij BVBA Grenadines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA Grenadines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA Grenadines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA Grenadines. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Werfelektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

 • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • Bijlesgever fysica (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: VIO Turnhout

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

 • Group controller (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TELEVIC

  Type: Vaste Job

  Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

 • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van BVBA Grenadines in sociale netwerken
Look for responds of BVBA Grenadines in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA Grenadines. Laat een reactie achter voor BVBA Grenadines. BVBA Grenadines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA Grenadines. Leave a respond for BVBA Grenadines. BVBA Grenadines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA Grenadines op de google maps. Adres en contacten BVBA Grenadines
Location of BVBA Grenadines on the google maps. Address and contacts of BVBA Grenadines

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA Grenadines BVBA Grenadines: COIFF'ELLE | COSETECH SPRL | Van Den Steen J | Den Braven Belgium SA | SOLVAY S.A.

Other related companies as BVBA Grenadines: COIFF'ELLE | COSETECH SPRL | Van Den Steen J | Den Braven Belgium SA | SOLVAY S.A.

BVBA Grenadines is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA Grenadines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02593017578. Het bedrijf BVBA Grenadines bevindt zich op het adres: Bergelen 56, Gullegem, WV 8560 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BVBA Grenadines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA Grenadines is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA Grenadines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA Grenadines, openstaande posities, locatie van BVBA Grenadines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA Grenadines is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVBA Grenadines, company assigned to the tax number BE02593017578. The company BVBA Grenadines is located at the address: Bergelen 56, Gullegem, WV 8560 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BVBA Grenadines were not found.
The main activity of BVBA Grenadines is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA Grenadines is not available. You also can look at reviews of BVBA Grenadines, open positions, location of BVBA Grenadines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA Grenadines, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA Grenadines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA Grenadines, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA Grenadines, employees, financial statistics.