Le Temps de Vivre

Contactgegevens Le Temps de Vivre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Temps de Vivre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Temps de Vivre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Robiano 71; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 34 20 22 (+32-064 34 20 22) 064 34 20 22 (+32-064 34 20 22)

Fax (fax): 064 65 25 28 (+32-064 65 25 28) 064 65 25 28 (+32-064 65 25 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Temps de Vivre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Temps de Vivre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Temps de Vivre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Temps de Vivre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Temps de Vivre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Temps de Vivre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Temps de Vivre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Temps de Vivre
Products information Le Temps de Vivre

BTW identificatienummer (tax): BE01264495849
Ondernemingsnummer: 3492248535
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Imitation jewelry - Retail; Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Temps de Vivre
(Get full report from official database of BE for Le Temps de Vivre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Temps de Vivre
Addition kinds of activities for Le Temps de Vivre

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
011600. Soja bonen | Soybeans
275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij Le Temps de Vivre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Temps de Vivre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Temps de Vivre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Temps de Vivre. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

Zoek naar antwoorden van Le Temps de Vivre in sociale netwerken
Look for responds of Le Temps de Vivre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Temps de Vivre. Laat een reactie achter voor Le Temps de Vivre. Le Temps de Vivre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Temps de Vivre. Leave a respond for Le Temps de Vivre. Le Temps de Vivre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Temps de Vivre op de google maps. Adres en contacten Le Temps de Vivre
Location of Le Temps de Vivre on the google maps. Address and contacts of Le Temps de Vivre

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Temps de Vivre Le Temps de Vivre: JACQUES DEFORCHE | VLAR | GREEN PARTNERS | BAKKERIJ MILLY | POLIZEIAMT

Other related companies as Le Temps de Vivre: JACQUES DEFORCHE | VLAR | GREEN PARTNERS | BAKKERIJ MILLY | POLIZEIAMT

Le Temps de Vivre is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Temps de Vivre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01264495849. Het bedrijf Le Temps de Vivre bevindt zich op het adres: Rue de Robiano 71; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Imitation jewelry - Retail; Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Le Temps de Vivre is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Temps de Vivre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Temps de Vivre, openstaande posities, locatie van Le Temps de Vivre op de kaart.

Le Temps de Vivre is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Temps de Vivre, company assigned to the tax number BE01264495849. The company Le Temps de Vivre is located at the address: Rue de Robiano 71; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Imitation jewelry - Retail; Clothing - Ladies.
The main activity of Le Temps de Vivre is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Temps de Vivre is not available. You also can look at reviews of Le Temps de Vivre, open positions, location of Le Temps de Vivre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Temps de Vivre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Temps de Vivre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Temps de Vivre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Temps de Vivre, employees, financial statistics.