Kamperfoelie

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Kamperfoelie
Private companiesLegal Services • Kamperfoelie

Contactgegevens Kamperfoelie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kamperfoelie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kamperfoelie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Rochusstraat 134; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 356 31 37 (+32-02 356 31 37) 02 356 31 37 (+32-02 356 31 37)

Fax (fax): +32 (53) 669-88-53 +32 (53) 669-88-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kamperfoelie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kamperfoelie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kamperfoelie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kamperfoelie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kamperfoelie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kamperfoelie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kamperfoelie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kamperfoelie
Products information Kamperfoelie

BTW identificatienummer (tax): BE04895477294
Ondernemingsnummer: 2065124511
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Kamperfoelie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kamperfoelie
(Get full report from official database of BE for Kamperfoelie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kamperfoelie
Addition kinds of activities for Kamperfoelie

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
07210304. Gewasbespuitingsdiensten | Crop spraying services
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
36210205. Inverters, roterende: elektrisch | Inverters, rotating: electrical

Werken bij Kamperfoelie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kamperfoelie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kamperfoelie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kamperfoelie. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Kamperfoelie in sociale netwerken
Look for responds of Kamperfoelie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kamperfoelie. Laat een reactie achter voor Kamperfoelie. Kamperfoelie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kamperfoelie. Leave a respond for Kamperfoelie. Kamperfoelie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kamperfoelie op de google maps. Adres en contacten Kamperfoelie
Location of Kamperfoelie on the google maps. Address and contacts of Kamperfoelie

Andere gerelateerde bedrijven als come Kamperfoelie Kamperfoelie: O. BALLAL/ORLANDO BALLAL | SAEYS BVBA | JACQUES DELANGE | M. JANSSEN | E. THONON

Other related companies as Kamperfoelie: O. BALLAL/ORLANDO BALLAL | SAEYS BVBA | JACQUES DELANGE | M. JANSSEN | E. THONON

Kamperfoelie is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kamperfoelie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895477294. Het bedrijf Kamperfoelie bevindt zich op het adres: Sint-Rochusstraat 134; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Kamperfoelie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kamperfoelie is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kamperfoelie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kamperfoelie, openstaande posities, locatie van Kamperfoelie op de kaart.

Kamperfoelie is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kamperfoelie, company assigned to the tax number BE04895477294. The company Kamperfoelie is located at the address: Sint-Rochusstraat 134; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gifts - Retail. Products created in Kamperfoelie were not found.
The main activity of Kamperfoelie is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kamperfoelie is not available. You also can look at reviews of Kamperfoelie, open positions, location of Kamperfoelie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kamperfoelie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kamperfoelie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kamperfoelie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kamperfoelie, employees, financial statistics.