IRMA BVBA

Contactgegevens IRMA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRMA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRMA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europaplein 15; 3630; Maasmechelen (Eisden), België

Telefoon (phone): 089 76 28 23 (+32-089 76 28 23) 089 76 28 23 (+32-089 76 28 23)

Fax (fax): 089 76 23 93 (+32-089 76 23 93) 089 76 23 93 (+32-089 76 23 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRMA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRMA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRMA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRMA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRMA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRMA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRMA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRMA BVBA
Products information IRMA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04303314208
Ondernemingsnummer: 2725402832
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Baptismal articles

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRMA BVBA
(Get full report from official database of BE for IRMA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRMA BVBA
Addition kinds of activities for IRMA BVBA

207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
34449910. Kookplaten, plaat | Stove boards, sheet metal
52510100. Gereedschap | Tools
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies

Werken bij IRMA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRMA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRMA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRMA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studenten belader gezocht regio Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Of je wordt ingezet op de huis-aan-huis afdeling en gaat samen met je collega's in de omliggende gemeentes het afval ophalen. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Puurs, maar er zijn ook opstartplaatsen in Antwerpen of Lier

  • SUPERVISOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Vaste Job

    Supervisor in daguren bij Volvo Trucks Gent Voor onze partner Volvo Trucks Gent zijn wij zoek naar een supervisor. Technische affiniteit Coachen en motiveren van team Nederlands - Engels Als teamcoach ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces. Je zorgt voor de coaching, het aansturen en het motiveren van je medewerkers, zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Hiervoor ben je continu aanwezig op de werkvloer om een dialoog aan te gaan met de medewerkers. Verder coördineer en organiseer je de activiteiten op een efficiënte manier, zodat flexibel kan ingespeeld worden op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht achter het continu optimaliseren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opmaak van de planning voor de bestelling van trailers. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu en ergonomie voor de medewerkers.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van IRMA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of IRMA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRMA BVBA. Laat een reactie achter voor IRMA BVBA. IRMA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRMA BVBA. Leave a respond for IRMA BVBA. IRMA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRMA BVBA op de google maps. Adres en contacten IRMA BVBA
Location of IRMA BVBA on the google maps. Address and contacts of IRMA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come IRMA BVBA IRMA BVBA: Kitchen Vastiau-Godeau | RUSTOORD DE NOTELAAR | BELGALCO | HEIN GERICKE GENT | MARCEL DUBRUX

Other related companies as IRMA BVBA: Kitchen Vastiau-Godeau | RUSTOORD DE NOTELAAR | BELGALCO | HEIN GERICKE GENT | MARCEL DUBRUX

IRMA BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRMA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303314208. Het bedrijf IRMA BVBA bevindt zich op het adres: Europaplein 15; 3630; Maasmechelen (Eisden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Baptismal articles.
De hoofdactiviteit van IRMA BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRMA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRMA BVBA, openstaande posities, locatie van IRMA BVBA op de kaart.

IRMA BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRMA BVBA, company assigned to the tax number BE04303314208. The company IRMA BVBA is located at the address: Europaplein 15; 3630; Maasmechelen (Eisden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Baptismal articles.
The main activity of IRMA BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IRMA BVBA is not available. You also can look at reviews of IRMA BVBA, open positions, location of IRMA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRMA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRMA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRMA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRMA BVBA, employees, financial statistics.