Huize De Roode Catte-Duck

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Huize De Roode Catte-Duck
Private companiesWater Transportation • Huize De Roode Catte-Duck

Contactgegevens Huize De Roode Catte-Duck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huize De Roode Catte-Duck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huize De Roode Catte-Duck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenhouwersvest 24; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 33 38 (+32-03 232 33 38) 03 232 33 38 (+32-03 232 33 38)

Fax (fax): +32 (63) 334-39-43 +32 (63) 334-39-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huize De Roode Catte-Duck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huize De Roode Catte-Duck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huize De Roode Catte-Duck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huize De Roode Catte-Duck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huize De Roode Catte-Duck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huize De Roode Catte-Duck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huize De Roode Catte-Duck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huize De Roode Catte-Duck
Products information Huize De Roode Catte-Duck

BTW identificatienummer (tax): BE04445587158
Ondernemingsnummer: 8235595703
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Huize De Roode Catte-Duck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huize De Roode Catte-Duck
(Get full report from official database of BE for Huize De Roode Catte-Duck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huize De Roode Catte-Duck
Addition kinds of activities for Huize De Roode Catte-Duck

35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
62319904. Beurzen | Stock exchanges
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
79910103. Spas | Spas
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij Huize De Roode Catte-Duck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huize De Roode Catte-Duck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huize De Roode Catte-Duck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huize De Roode Catte-Duck. Looking for open vacancies in other companies

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Huize De Roode Catte-Duck in sociale netwerken
Look for responds of Huize De Roode Catte-Duck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huize De Roode Catte-Duck. Laat een reactie achter voor Huize De Roode Catte-Duck. Huize De Roode Catte-Duck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huize De Roode Catte-Duck. Leave a respond for Huize De Roode Catte-Duck. Huize De Roode Catte-Duck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huize De Roode Catte-Duck op de google maps. Adres en contacten Huize De Roode Catte-Duck
Location of Huize De Roode Catte-Duck on the google maps. Address and contacts of Huize De Roode Catte-Duck

Andere gerelateerde bedrijven als come Huize De Roode Catte-Duck Huize De Roode Catte-Duck: DIMA | MASIVO BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | NIEUW ZIEKENHUIS NINOVE | DEBEY ASSURANCES

Other related companies as Huize De Roode Catte-Duck: DIMA | MASIVO BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT | NIEUW ZIEKENHUIS NINOVE | DEBEY ASSURANCES

Huize De Roode Catte-Duck is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huize De Roode Catte-Duck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445587158. Het bedrijf Huize De Roode Catte-Duck bevindt zich op het adres: Steenhouwersvest 24; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Huize De Roode Catte-Duck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huize De Roode Catte-Duck is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huize De Roode Catte-Duck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huize De Roode Catte-Duck, openstaande posities, locatie van Huize De Roode Catte-Duck op de kaart.

Huize De Roode Catte-Duck is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huize De Roode Catte-Duck, company assigned to the tax number BE04445587158. The company Huize De Roode Catte-Duck is located at the address: Steenhouwersvest 24; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. Products created in Huize De Roode Catte-Duck were not found.
The main activity of Huize De Roode Catte-Duck is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Huize De Roode Catte-Duck is not available. You also can look at reviews of Huize De Roode Catte-Duck, open positions, location of Huize De Roode Catte-Duck on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huize De Roode Catte-Duck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huize De Roode Catte-Duck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huize De Roode Catte-Duck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huize De Roode Catte-Duck, employees, financial statistics.