H.S.G. BVBA

Contactgegevens H.S.G. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.S.G. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.S.G. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Balendijk 250; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 55 34 83 (+32-011 55 34 83) 011 55 34 83 (+32-011 55 34 83)

Fax (fax): 011 55 34 84 (+32-011 55 34 84) 011 55 34 84 (+32-011 55 34 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.S.G. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.S.G. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.S.G. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.S.G. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.S.G. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.S.G. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.S.G. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.S.G. BVBA
Products information H.S.G. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02786376953
Ondernemingsnummer: 3569427490
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Advertising - Promotional items & business gifts; Safety equipment - Individual & collective

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.S.G. BVBA
(Get full report from official database of BE for H.S.G. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.S.G. BVBA
Addition kinds of activities for H.S.G. BVBA

701104. Inns | Inns
26210703. Magazine papier | Magazine paper
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
59630404. Huishoudelijke verkoop, huis-naar-huis | Houseware sales, house-to-house
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check
92240404. Brandbeveiliging, lokale overheid | Fire protection, local government

Werken bij H.S.G. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.S.G. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.S.G. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.S.G. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

Zoek naar antwoorden van H.S.G. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of H.S.G. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.S.G. BVBA. Laat een reactie achter voor H.S.G. BVBA. H.S.G. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.S.G. BVBA. Leave a respond for H.S.G. BVBA. H.S.G. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.S.G. BVBA op de google maps. Adres en contacten H.S.G. BVBA
Location of H.S.G. BVBA on the google maps. Address and contacts of H.S.G. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come H.S.G. BVBA H.S.G. BVBA: Zibi BVBA | BIJNENS KIPPENSLACHTERIJ | EDDY BRUYNINCKX | Lantmeeters | AMICALE MARCHEURS IND?P.

Other related companies as H.S.G. BVBA: Zibi BVBA | BIJNENS KIPPENSLACHTERIJ | EDDY BRUYNINCKX | Lantmeeters | AMICALE MARCHEURS IND?P.

H.S.G. BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.S.G. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02786376953. Het bedrijf H.S.G. BVBA bevindt zich op het adres: Balendijk 250; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Advertising - Promotional items & business gifts; Safety equipment - Individual & collective.
De hoofdactiviteit van H.S.G. BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.S.G. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.S.G. BVBA, openstaande posities, locatie van H.S.G. BVBA op de kaart.

H.S.G. BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.S.G. BVBA, company assigned to the tax number BE02786376953. The company H.S.G. BVBA is located at the address: Balendijk 250; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Advertising - Promotional items & business gifts; Safety equipment - Individual & collective.
The main activity of H.S.G. BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H.S.G. BVBA is not available. You also can look at reviews of H.S.G. BVBA, open positions, location of H.S.G. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.S.G. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.S.G. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.S.G. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.S.G. BVBA, employees, financial statistics.