Galerij Vandermeersch

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Galerij Vandermeersch
Private companiesOil and Gas Extraction • Galerij Vandermeersch

Contactgegevens Galerij Vandermeersch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galerij Vandermeersch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galerij Vandermeersch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijselstraat 53-55; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 14 77 (+32-056 51 14 77) 056 51 14 77 (+32-056 51 14 77)

Fax (fax): +32 (61) 310-38-26 +32 (61) 310-38-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galerij Vandermeersch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galerij Vandermeersch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galerij Vandermeersch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galerij Vandermeersch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galerij Vandermeersch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galerij Vandermeersch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galerij Vandermeersch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galerij Vandermeersch
Products information Galerij Vandermeersch

BTW identificatienummer (tax): BE03352722167
Ondernemingsnummer: 4098419189
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Galerij Vandermeersch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galerij Vandermeersch
(Get full report from official database of BE for Galerij Vandermeersch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galerij Vandermeersch
Addition kinds of activities for Galerij Vandermeersch

142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
20999921. Azijn | Vinegar
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
36799908. Liquid crystal displays (lcd) | Liquid crystal displays (lcd)
50990703. souvenirs | Souvenirs

Werken bij Galerij Vandermeersch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galerij Vandermeersch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galerij Vandermeersch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galerij Vandermeersch. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Flexijob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van Galerij Vandermeersch in sociale netwerken
Look for responds of Galerij Vandermeersch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galerij Vandermeersch. Laat een reactie achter voor Galerij Vandermeersch. Galerij Vandermeersch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galerij Vandermeersch. Leave a respond for Galerij Vandermeersch. Galerij Vandermeersch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galerij Vandermeersch op de google maps. Adres en contacten Galerij Vandermeersch
Location of Galerij Vandermeersch on the google maps. Address and contacts of Galerij Vandermeersch

Andere gerelateerde bedrijven als come Galerij Vandermeersch Galerij Vandermeersch: IMMOBILIERE OLDENHOVE SPRL | MARPLA | De Smedt E | WENSJES | VAN MOL ROELAND BVBA

Other related companies as Galerij Vandermeersch: IMMOBILIERE OLDENHOVE SPRL | MARPLA | De Smedt E | WENSJES | VAN MOL ROELAND BVBA

Galerij Vandermeersch is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galerij Vandermeersch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03352722167. Het bedrijf Galerij Vandermeersch bevindt zich op het adres: Rijselstraat 53-55; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Galerij Vandermeersch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galerij Vandermeersch is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galerij Vandermeersch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galerij Vandermeersch, openstaande posities, locatie van Galerij Vandermeersch op de kaart.

Galerij Vandermeersch is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galerij Vandermeersch, company assigned to the tax number BE03352722167. The company Galerij Vandermeersch is located at the address: Rijselstraat 53-55; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. Products created in Galerij Vandermeersch were not found.
The main activity of Galerij Vandermeersch is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Galerij Vandermeersch is not available. You also can look at reviews of Galerij Vandermeersch, open positions, location of Galerij Vandermeersch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galerij Vandermeersch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galerij Vandermeersch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galerij Vandermeersch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galerij Vandermeersch, employees, financial statistics.