ETS HORLUX CADOLUX

Contactgegevens ETS HORLUX CADOLUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS HORLUX CADOLUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS HORLUX CADOLUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Place 14; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 064 22 55 97 (+32-064 22 55 97) 064 22 55 97 (+32-064 22 55 97)

Fax (fax): 064 22 55 97 (+32-064 22 55 97) 064 22 55 97 (+32-064 22 55 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS HORLUX CADOLUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS HORLUX CADOLUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS HORLUX CADOLUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS HORLUX CADOLUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS HORLUX CADOLUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS HORLUX CADOLUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS HORLUX CADOLUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS HORLUX CADOLUX
Products information ETS HORLUX CADOLUX

BTW identificatienummer (tax): BE04526885986
Ondernemingsnummer: 2384277343
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS HORLUX CADOLUX
(Get full report from official database of BE for ETS HORLUX CADOLUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS HORLUX CADOLUX
Addition kinds of activities for ETS HORLUX CADOLUX

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
24310206. Vensterramen, hout | Window sashes, wood
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec

Werken bij ETS HORLUX CADOLUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS HORLUX CADOLUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS HORLUX CADOLUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS HORLUX CADOLUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van ETS HORLUX CADOLUX in sociale netwerken
Look for responds of ETS HORLUX CADOLUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS HORLUX CADOLUX. Laat een reactie achter voor ETS HORLUX CADOLUX. ETS HORLUX CADOLUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS HORLUX CADOLUX. Leave a respond for ETS HORLUX CADOLUX. ETS HORLUX CADOLUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS HORLUX CADOLUX op de google maps. Adres en contacten ETS HORLUX CADOLUX
Location of ETS HORLUX CADOLUX on the google maps. Address and contacts of ETS HORLUX CADOLUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS HORLUX CADOLUX ETS HORLUX CADOLUX: Immo Reno Varia BVBA | De Blanck Joost | IES CENT PAS | GOWA | Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

Other related companies as ETS HORLUX CADOLUX: Immo Reno Varia BVBA | De Blanck Joost | IES CENT PAS | GOWA | Johannus Orgels Orgelhuis Delobelle

ETS HORLUX CADOLUX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS HORLUX CADOLUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04526885986. Het bedrijf ETS HORLUX CADOLUX bevindt zich op het adres: Grand Place 14; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van ETS HORLUX CADOLUX is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS HORLUX CADOLUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS HORLUX CADOLUX, openstaande posities, locatie van ETS HORLUX CADOLUX op de kaart.

ETS HORLUX CADOLUX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS HORLUX CADOLUX, company assigned to the tax number BE04526885986. The company ETS HORLUX CADOLUX is located at the address: Grand Place 14; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gifts - Retail. List of products are Wedding presents - Lists.
The main activity of ETS HORLUX CADOLUX is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS HORLUX CADOLUX is not available. You also can look at reviews of ETS HORLUX CADOLUX, open positions, location of ETS HORLUX CADOLUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS HORLUX CADOLUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS HORLUX CADOLUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS HORLUX CADOLUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS HORLUX CADOLUX, employees, financial statistics.