ETALAGES PISCAER BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ETALAGES PISCAER BVBA
Private companiesHealth Services • ETALAGES PISCAER BVBA

Contactgegevens ETALAGES PISCAER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETALAGES PISCAER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETALAGES PISCAER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouwestraat 66; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 33 16 44 (+32-015 33 16 44) 015 33 16 44 (+32-015 33 16 44)

Fax (fax): 015 33 16 45 (+32-015 33 16 45) 015 33 16 45 (+32-015 33 16 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETALAGES PISCAER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETALAGES PISCAER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETALAGES PISCAER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETALAGES PISCAER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETALAGES PISCAER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETALAGES PISCAER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETALAGES PISCAER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETALAGES PISCAER BVBA
Products information ETALAGES PISCAER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08357543945
Ondernemingsnummer: 9663543701
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Window display supplies; Christmas & easter goods

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETALAGES PISCAER BVBA
(Get full report from official database of BE for ETALAGES PISCAER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETALAGES PISCAER BVBA
Addition kinds of activities for ETALAGES PISCAER BVBA

26750300. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
39499913. Stokken: hockey, lacrosse, enz. | Sticks: hockey, lacrosse, etc.
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand

Werken bij ETALAGES PISCAER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETALAGES PISCAER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETALAGES PISCAER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETALAGES PISCAER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ETALAGES PISCAER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ETALAGES PISCAER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETALAGES PISCAER BVBA. Laat een reactie achter voor ETALAGES PISCAER BVBA. ETALAGES PISCAER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETALAGES PISCAER BVBA. Leave a respond for ETALAGES PISCAER BVBA. ETALAGES PISCAER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETALAGES PISCAER BVBA op de google maps. Adres en contacten ETALAGES PISCAER BVBA
Location of ETALAGES PISCAER BVBA on the google maps. Address and contacts of ETALAGES PISCAER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETALAGES PISCAER BVBA ETALAGES PISCAER BVBA: Inside Out Consulting | C.P.A.S. | DICTUS | A.M.C. HINTERLAND | BERUFSKREDIT

Other related companies as ETALAGES PISCAER BVBA: Inside Out Consulting | C.P.A.S. | DICTUS | A.M.C. HINTERLAND | BERUFSKREDIT

ETALAGES PISCAER BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETALAGES PISCAER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08357543945. Het bedrijf ETALAGES PISCAER BVBA bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 66; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 769,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Window display supplies; Christmas & easter goods.
De hoofdactiviteit van ETALAGES PISCAER BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETALAGES PISCAER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETALAGES PISCAER BVBA, openstaande posities, locatie van ETALAGES PISCAER BVBA op de kaart.

ETALAGES PISCAER BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETALAGES PISCAER BVBA, company assigned to the tax number BE08357543945. The company ETALAGES PISCAER BVBA is located at the address: Onze-Lieve-Vrouwestraat 66; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 769,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Window display supplies; Christmas & easter goods.
The main activity of ETALAGES PISCAER BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETALAGES PISCAER BVBA is not available. You also can look at reviews of ETALAGES PISCAER BVBA, open positions, location of ETALAGES PISCAER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETALAGES PISCAER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETALAGES PISCAER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETALAGES PISCAER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETALAGES PISCAER BVBA, employees, financial statistics.