De Kroon BVBA

Contactgegevens De Kroon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kroon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kroon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kranenburgstraat 36; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), België

Telefoon (phone): 013 77 33 65 (+32-013 77 33 65) 013 77 33 65 (+32-013 77 33 65)

Fax (fax): 013 77 85 85 (+32-013 77 85 85) 013 77 85 85 (+32-013 77 85 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kroon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kroon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kroon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kroon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kroon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kroon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kroon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kroon BVBA
Products information De Kroon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03337066650
Ondernemingsnummer: 5681274414
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in De Kroon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kroon BVBA
(Get full report from official database of BE for De Kroon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kroon BVBA
Addition kinds of activities for De Kroon BVBA

2833. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
55419904. Benzine tankstations met supermarkten | Gasoline service stations with convenience stores
55510402. Buitenboordmotoren | Outboard motors
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding

Werken bij De Kroon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kroon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kroon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kroon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van De Kroon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Kroon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kroon BVBA. Laat een reactie achter voor De Kroon BVBA. De Kroon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kroon BVBA. Leave a respond for De Kroon BVBA. De Kroon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kroon BVBA op de google maps. Adres en contacten De Kroon BVBA
Location of De Kroon BVBA on the google maps. Address and contacts of De Kroon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kroon BVBA De Kroon BVBA: Descamps | TAVERNE DU PLAN D'EAU | DOMOX NV | WALDEN TRUST MANAGEMENT | AUX EL?GANTS

Other related companies as De Kroon BVBA: Descamps | TAVERNE DU PLAN D'EAU | DOMOX NV | WALDEN TRUST MANAGEMENT | AUX EL?GANTS

De Kroon BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kroon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03337066650. Het bedrijf De Kroon BVBA bevindt zich op het adres: Kranenburgstraat 36; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Zichem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in De Kroon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kroon BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kroon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kroon BVBA, openstaande posities, locatie van De Kroon BVBA op de kaart.

De Kroon BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kroon BVBA, company assigned to the tax number BE03337066650. The company De Kroon BVBA is located at the address: Kranenburgstraat 36; 3271; Scherpenheuvel-Zichem (Zichem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gifts - Retail. Products created in De Kroon BVBA were not found.
The main activity of De Kroon BVBA is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kroon BVBA is not available. You also can look at reviews of De Kroon BVBA, open positions, location of De Kroon BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kroon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kroon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kroon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kroon BVBA, employees, financial statistics.