CORONA NV

Contactgegevens CORONA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORONA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORONA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gouden-Handstraat 17; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 13 39; 050 33 46 54; 050 33 89 09 (+32-050 33 13 39; 050 33 46 54; 050 33 89 09) 050 33 13 39; 050 33 46 54; 050 33 89 09 (+32-050 33 13 39; 050 33 46 54; 050 33 89 09)

Fax (fax): 050 33 46 26 (+32-050 33 46 26) 050 33 46 26 (+32-050 33 46 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORONA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORONA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORONA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORONA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORONA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORONA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORONA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORONA NV
Products information CORONA NV

BTW identificatienummer (tax): BE01681976318
Ondernemingsnummer: 6282775878
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Masters of ceremonies; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Television & radio - Retail; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ceremony cars

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORONA NV
(Get full report from official database of BE for CORONA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORONA NV
Addition kinds of activities for CORONA NV

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
24399904. Haken, houten dak | Trusses, wooden roof
25150102. Matrassen, met vilt, schuimrubber, urethaan, enz. | Mattresses, containing felt, foam rubber, urethane, etc.
50390000. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij CORONA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORONA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORONA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORONA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van CORONA NV in sociale netwerken
Look for responds of CORONA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORONA NV. Laat een reactie achter voor CORONA NV. CORONA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORONA NV. Leave a respond for CORONA NV. CORONA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORONA NV op de google maps. Adres en contacten CORONA NV
Location of CORONA NV on the google maps. Address and contacts of CORONA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CORONA NV CORONA NV: Vanwildemeersch Zakenkantoor BVBA | GEOTOUR | KAREL MICHIELS | LOBBY.BE | 2D.ELEC

Other related companies as CORONA NV: Vanwildemeersch Zakenkantoor BVBA | GEOTOUR | KAREL MICHIELS | LOBBY.BE | 2D.ELEC

CORONA NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORONA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01681976318. Het bedrijf CORONA NV bevindt zich op het adres: Gouden-Handstraat 17; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Masters of ceremonies; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Television & radio - Retail; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ceremony cars.
De hoofdactiviteit van CORONA NV is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORONA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORONA NV, openstaande posities, locatie van CORONA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORONA NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORONA NV, company assigned to the tax number BE01681976318. The company CORONA NV is located at the address: Gouden-Handstraat 17; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Masters of ceremonies; Electric supplies - Mfg. & Whol.; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Wedding presents - Lists; Television & radio - Retail; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Ceremony cars.
The main activity of CORONA NV is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORONA NV is not available. You also can look at reviews of CORONA NV, open positions, location of CORONA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORONA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORONA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORONA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORONA NV, employees, financial statistics.