C'Artoons

Contactgegevens C'Artoons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C'Artoons: address, phone, fax, email, website, opening hours

C'Artoons

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Cathédrale 68; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 221 21 11 (+32-04 221 21 11) 04 221 21 11 (+32-04 221 21 11)

Fax (fax): 04 361 16 68 (+32-04 361 16 68) 04 361 16 68 (+32-04 361 16 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C'Artoons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C'Artoons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C'Artoons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C'Artoons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C'Artoons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C'Artoons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C'Artoons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C'Artoons
Products information C'Artoons

BTW identificatienummer (tax): BE08626708984
Ondernemingsnummer: 2817962646
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Greeting cards & picture postcards

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C'Artoons
(Get full report from official database of BE for C'Artoons)

Aanvulling soorten activiteiten voor C'Artoons
Addition kinds of activities for C'Artoons

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
10619901. Kobaltertsmijnbouw | Cobalt ore mining
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
50720201. Bestek | Cutlery
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
51530106. Wilde rijst | Wild rice
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage

Werken bij C'Artoons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C'Artoons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C'Artoons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C'Artoons. Looking for open vacancies in other companies

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van C'Artoons in sociale netwerken
Look for responds of C'Artoons in social networks

Lees alle opmerkingen voor C'Artoons. Laat een reactie achter voor C'Artoons. C'Artoons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C'Artoons. Leave a respond for C'Artoons. C'Artoons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C'Artoons op de google maps. Adres en contacten C'Artoons
Location of C'Artoons on the google maps. Address and contacts of C'Artoons

Andere gerelateerde bedrijven als come C'Artoons C'Artoons: LUDWIG DAENE | RENOTECT-E.M. | HUIS ANNE-MARIE | SPOREN-JEUGDOASE-DE PAS | G. DECAIGNY

Other related companies as C'Artoons: LUDWIG DAENE | RENOTECT-E.M. | HUIS ANNE-MARIE | SPOREN-JEUGDOASE-DE PAS | G. DECAIGNY

C'Artoons is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C'Artoons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08626708984. Het bedrijf C'Artoons bevindt zich op het adres: Rue de la Cathédrale 68; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Greeting cards & picture postcards.
De hoofdactiviteit van C'Artoons is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C'Artoons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C'Artoons, openstaande posities, locatie van C'Artoons op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C'Artoons is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is C'Artoons, company assigned to the tax number BE08626708984. The company C'Artoons is located at the address: Rue de la Cathédrale 68; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Greeting cards & picture postcards.
The main activity of C'Artoons is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C'Artoons is not available. You also can look at reviews of C'Artoons, open positions, location of C'Artoons on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C'Artoons, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C'Artoons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C'Artoons, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C'Artoons, employees, financial statistics.