BUGS BOUTIQUE

Contactgegevens BUGS BOUTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUGS BOUTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUGS BOUTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Place 1; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont), België

Telefoon (phone): 064 44 73 29 (+32-064 44 73 29) 064 44 73 29 (+32-064 44 73 29)

Fax (fax): +32 (64) 841-70-58 +32 (64) 841-70-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUGS BOUTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUGS BOUTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUGS BOUTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUGS BOUTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUGS BOUTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUGS BOUTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUGS BOUTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUGS BOUTIQUE
Products information BUGS BOUTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08890930175
Ondernemingsnummer: 4051177978
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BUGS BOUTIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUGS BOUTIQUE
(Get full report from official database of BE for BUGS BOUTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUGS BOUTIQUE
Addition kinds of activities for BUGS BOUTIQUE

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
07510100. Vee diensten | Cattle services
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
58129907. Diner | Diner
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij BUGS BOUTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUGS BOUTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUGS BOUTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUGS BOUTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van BUGS BOUTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of BUGS BOUTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUGS BOUTIQUE. Laat een reactie achter voor BUGS BOUTIQUE. BUGS BOUTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUGS BOUTIQUE. Leave a respond for BUGS BOUTIQUE. BUGS BOUTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUGS BOUTIQUE op de google maps. Adres en contacten BUGS BOUTIQUE
Location of BUGS BOUTIQUE on the google maps. Address and contacts of BUGS BOUTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUGS BOUTIQUE BUGS BOUTIQUE: DEXIA | CERCLE PHILAT. POSTILLON | Sniekers J | CHAUFFAGE L & TECH | Gijbels Erik

Other related companies as BUGS BOUTIQUE: DEXIA | CERCLE PHILAT. POSTILLON | Sniekers J | CHAUFFAGE L & TECH | Gijbels Erik

BUGS BOUTIQUE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUGS BOUTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08890930175. Het bedrijf BUGS BOUTIQUE bevindt zich op het adres: Grand'Place 1; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in BUGS BOUTIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUGS BOUTIQUE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUGS BOUTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUGS BOUTIQUE, openstaande posities, locatie van BUGS BOUTIQUE op de kaart.

BUGS BOUTIQUE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUGS BOUTIQUE, company assigned to the tax number BE08890930175. The company BUGS BOUTIQUE is located at the address: Grand'Place 1; 7140; Morlanwelz (Morlanwelz-Mariemont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gifts - Retail. Products created in BUGS BOUTIQUE were not found.
The main activity of BUGS BOUTIQUE is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUGS BOUTIQUE is not available. You also can look at reviews of BUGS BOUTIQUE, open positions, location of BUGS BOUTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUGS BOUTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUGS BOUTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUGS BOUTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUGS BOUTIQUE, employees, financial statistics.