Boutique (La)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Boutique (La)
Private companiesMetal Mining • Boutique (La)

Contactgegevens Boutique (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boutique (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Boutique (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Peltzer 11; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 22 58 84 (+32-087 22 58 84) 087 22 58 84 (+32-087 22 58 84)

Fax (fax): +32 (4) 592-55-50 +32 (4) 592-55-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boutique (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boutique (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boutique (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boutique (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boutique (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boutique (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boutique (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boutique (La)
Products information Boutique (La)

BTW identificatienummer (tax): BE06934539794
Ondernemingsnummer: 1010437011
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Boutique (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boutique (La)
(Get full report from official database of BE for Boutique (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Boutique (La)
Addition kinds of activities for Boutique (La)

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
399903. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)

Werken bij Boutique (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boutique (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boutique (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boutique (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van Boutique (La) in sociale netwerken
Look for responds of Boutique (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boutique (La). Laat een reactie achter voor Boutique (La). Boutique (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boutique (La). Leave a respond for Boutique (La). Boutique (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boutique (La) op de google maps. Adres en contacten Boutique (La)
Location of Boutique (La) on the google maps. Address and contacts of Boutique (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Boutique (La) Boutique (La): Immodocq | WILLY TAETS | Impens Ireen | VERVIER | De Vroede Drukkerij B.V.B.A.

Other related companies as Boutique (La): Immodocq | WILLY TAETS | Impens Ireen | VERVIER | De Vroede Drukkerij B.V.B.A.

Boutique (La) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boutique (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06934539794. Het bedrijf Boutique (La) bevindt zich op het adres: Avenue Peltzer 11; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Producten gemaakt in Boutique (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boutique (La) is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boutique (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boutique (La), openstaande posities, locatie van Boutique (La) op de kaart.

Boutique (La) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boutique (La), company assigned to the tax number BE06934539794. The company Boutique (La) is located at the address: Avenue Peltzer 11; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. Products created in Boutique (La) were not found.
The main activity of Boutique (La) is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boutique (La) is not available. You also can look at reviews of Boutique (La), open positions, location of Boutique (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boutique (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boutique (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boutique (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boutique (La), employees, financial statistics.