Allo Fruits S.P.R.L.

Contactgegevens Allo Fruits S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allo Fruits S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allo Fruits S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Nouvelle 116 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allo Fruits S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allo Fruits S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allo Fruits S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allo Fruits S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allo Fruits S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allo Fruits S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allo Fruits S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allo Fruits S.P.R.L.
Products information Allo Fruits S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02469146728
Ondernemingsnummer: 2958862304
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Gift services

Product categorie (product category): Gift Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allo Fruits S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Allo Fruits S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allo Fruits S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Allo Fruits S.P.R.L.

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
25210200. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial

Werken bij Allo Fruits S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allo Fruits S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allo Fruits S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allo Fruits S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Allo Fruits S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Allo Fruits S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allo Fruits S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Allo Fruits S.P.R.L.. Allo Fruits S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allo Fruits S.P.R.L.. Leave a respond for Allo Fruits S.P.R.L.. Allo Fruits S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allo Fruits S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Allo Fruits S.P.R.L.
Location of Allo Fruits S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Allo Fruits S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Allo Fruits S.P.R.L. Allo Fruits S.P.R.L.: LA MARELLE | R.C. SOIGNIES | WIEWAUTERS VERZEKERINGSKANTOOR | TOM & CO | Ecomi SA

Other related companies as Allo Fruits S.P.R.L.: LA MARELLE | R.C. SOIGNIES | WIEWAUTERS VERZEKERINGSKANTOOR | TOM & CO | Ecomi SA

Allo Fruits S.P.R.L. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allo Fruits S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02469146728. Het bedrijf Allo Fruits S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Avenue Nouvelle 116 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gift Services. Lijst met producten zijn Gift services.
De hoofdactiviteit van Allo Fruits S.P.R.L. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allo Fruits S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allo Fruits S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Allo Fruits S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allo Fruits S.P.R.L. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allo Fruits S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02469146728. The company Allo Fruits S.P.R.L. is located at the address: Avenue Nouvelle 116 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gift Services. List of products are Gift services.
The main activity of Allo Fruits S.P.R.L. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Allo Fruits S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Allo Fruits S.P.R.L., open positions, location of Allo Fruits S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allo Fruits S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allo Fruits S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allo Fruits S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allo Fruits S.P.R.L., employees, financial statistics.