CONTAINERPARK ZWALM

Contactgegevens CONTAINERPARK ZWALM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK ZWALM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK ZWALM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORSTEKOUTERSTRAAT; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55496887 (+32-55496887) 55496887 (+32-55496887)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK ZWALM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK ZWALM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK ZWALM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK ZWALM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK ZWALM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK ZWALM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK ZWALM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK ZWALM
Products information CONTAINERPARK ZWALM

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs.

Product categorie (product category): Gestion des décharges and sites définitifs de stockage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK ZWALM
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK ZWALM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK ZWALM
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK ZWALM

076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
283602. extracten | Extracts
357903. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
24990303. Stepladders, hout | Stepladders, wood
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments

Werken bij CONTAINERPARK ZWALM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK ZWALM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK ZWALM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK ZWALM. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK ZWALM in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK ZWALM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK ZWALM. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK ZWALM. CONTAINERPARK ZWALM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK ZWALM. Leave a respond for CONTAINERPARK ZWALM. CONTAINERPARK ZWALM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK ZWALM op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK ZWALM
Location of CONTAINERPARK ZWALM on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK ZWALM

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK ZWALM CONTAINERPARK ZWALM: Yde Stijn BVBA | JOSEPH JALLET | OMAR TAOUFIK | MEETJESLAND | MAISON PRALIMOON

Other related companies as CONTAINERPARK ZWALM: Yde Stijn BVBA | JOSEPH JALLET | OMAR TAOUFIK | MEETJESLAND | MAISON PRALIMOON

CONTAINERPARK ZWALM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK ZWALM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf CONTAINERPARK ZWALM bevindt zich op het adres: BORSTEKOUTERSTRAAT; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. Lijst met producten zijn Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK ZWALM is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK ZWALM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK ZWALM, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK ZWALM op de kaart.

CONTAINERPARK ZWALM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK ZWALM, company assigned to the tax number BE08795349121. The company CONTAINERPARK ZWALM is located at the address: BORSTEKOUTERSTRAAT; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. List of products are Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
The main activity of CONTAINERPARK ZWALM is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK ZWALM is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK ZWALM, open positions, location of CONTAINERPARK ZWALM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK ZWALM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK ZWALM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK ZWALM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK ZWALM, employees, financial statistics.