CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Private companiesAgricultural Services • CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Contactgegevens CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MANNENBERG 263; 3272; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België

Telefoon (phone): 13783086 (+32-13783086) 13783086 (+32-13783086)

Fax (fax): +32 (53) 258-72-11 +32 (53) 258-72-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Products information CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05955657958
Ondernemingsnummer: 7612121582
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs.

Product categorie (product category): Gestion des décharges and sites définitifs de stockage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
35440202. Lasposities (jiggen) | Welding positioners (jigs)
50440201. Blueprinting apparatuur | Blueprinting equipment
50910400. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies

Werken bij CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. Leave a respond for CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Location of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: FLALTACHEM NV | Kox P | Libotte Valérie | JOHAN MICHIELS | Jelpa Mecanics

Other related companies as CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM: FLALTACHEM NV | Kox P | Libotte Valérie | JOHAN MICHIELS | Jelpa Mecanics

CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955657958. Het bedrijf CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM bevindt zich op het adres: MANNENBERG 263; 3272; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. Lijst met producten zijn Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM op de kaart.

CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, company assigned to the tax number BE05955657958. The company CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is located at the address: MANNENBERG 263; 3272; SCHERPENHEUVEL-ZICHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gestion des décharges and sites définitifs de stockage. List of products are Type d'Activité: Evacuation des Déchets de Parcs de Conteneurs..
The main activity of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, open positions, location of CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK SCHERPENHEUVEL-ZICHEM, employees, financial statistics.