BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV
Private companiesNational Security and International Affairs • BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

Contactgegevens BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 478; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33120210 (+32-33120210) 33120210 (+32-33120210)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV
Products information BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Consultants en Investissements.

Product categorie (product category): Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV
(Get full report from official database of BE for BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV
Addition kinds of activities for BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
22419909. Rayon smalle stoffen | Rayon narrow fabrics
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
36130202. Kubussen (elektrische schakelapparatuur) | Cubicles (electric switchboard equipment)
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type

Werken bij BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV in sociale netwerken
Look for responds of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Laat een reactie achter voor BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. Leave a respond for BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV. BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV op de google maps. Adres en contacten BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV
Location of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV on the google maps. Address and contacts of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: Cuisine Guy Rivoux | Magil | CDS MICRO SPRL | ALAIN FAGNOT | Gerondal F

Other related companies as BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV: Cuisine Guy Rivoux | Magil | CDS MICRO SPRL | ALAIN FAGNOT | Gerondal F

BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 478; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements. Lijst met producten zijn Services: Consultants en Investissements..
De hoofdactiviteit van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, openstaande posities, locatie van BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV op de kaart.

BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, company assigned to the tax number BE04751831054. The company BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 478; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gestion de portefeuilles and fortunes,conseils en placements. List of products are Services: Consultants en Investissements..
The main activity of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV is not available. You also can look at reviews of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, open positions, location of BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELEGGINGS EN ADVIESKANTOOR VREYS GCV, employees, financial statistics.