A.D.C.

Contactgegevens A.D.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMMERDRIES 9; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14580411 (+32-14580411) 14580411 (+32-14580411)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.C.
Products information A.D.C.

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Distribution de Prospectus & d'?chantillons.

Product categorie (product category): Gestion de media publicitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.C.
(Get full report from official database of BE for A.D.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.C.
Addition kinds of activities for A.D.C.

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij A.D.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

Zoek naar antwoorden van A.D.C. in sociale netwerken
Look for responds of A.D.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.C.. Laat een reactie achter voor A.D.C.. A.D.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.C.. Leave a respond for A.D.C.. A.D.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.C. op de google maps. Adres en contacten A.D.C.
Location of A.D.C. on the google maps. Address and contacts of A.D.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.C. A.D.C.: HUIS ASTUS | VREDEGERECHT | VANTIVE | CREFIBEL | DE MEDISCHE AKOESTIEK

Other related companies as A.D.C.: HUIS ASTUS | VREDEGERECHT | VANTIVE | CREFIBEL | DE MEDISCHE AKOESTIEK

A.D.C. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf A.D.C. bevindt zich op het adres: LAMMERDRIES 9; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gestion de media publicitaires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Distribution de Prospectus & d'?chantillons..
De hoofdactiviteit van A.D.C. is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.C., openstaande posities, locatie van A.D.C. op de kaart.

A.D.C. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.C., company assigned to the tax number BE01439178466. The company A.D.C. is located at the address: LAMMERDRIES 9; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gestion de media publicitaires. List of products are Produits & Services: Distribution de Prospectus & d'?chantillons..
The main activity of A.D.C. is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.C. is not available. You also can look at reviews of A.D.C., open positions, location of A.D.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.C., employees, financial statistics.