FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • FA. HUYGHE MICHEL & ZOON
Private companiesNondepository Credit Institutions • FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

Contactgegevens FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIJSLOSTRAAT 152; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50277734 (+32-50277734) 50277734 (+32-50277734)

Fax (fax): +32 (55) 774-27-60 +32 (55) 774-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HUYGHE MICHEL & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HUYGHE MICHEL & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HUYGHE MICHEL & ZOON
Products information FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE01328491210
Ondernemingsnummer: 7916717529
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FA. HUYGHE MICHEL & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HUYGHE MICHEL & ZOON
(Get full report from official database of BE for FA. HUYGHE MICHEL & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HUYGHE MICHEL & ZOON
Addition kinds of activities for FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
23690303. Lounging badjassen: kinderen | Lounging robes: children's
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
58130201. Cabaret | Cabaret

Werken bij FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Laat een reactie achter voor FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. FA. HUYGHE MICHEL & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. Leave a respond for FA. HUYGHE MICHEL & ZOON. FA. HUYGHE MICHEL & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HUYGHE MICHEL & ZOON op de google maps. Adres en contacten FA. HUYGHE MICHEL & ZOON
Location of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON on the google maps. Address and contacts of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HUYGHE MICHEL & ZOON FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: Hemmerechts & Zn NV | COIFFURE DE SPIEGEL | MIEKE VANDENBORRE | BOONE GUY | ADTS s.a.

Other related companies as FA. HUYGHE MICHEL & ZOON: Hemmerechts & Zn NV | COIFFURE DE SPIEGEL | MIEKE VANDENBORRE | BOONE GUY | ADTS s.a.

FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328491210. Het bedrijf FA. HUYGHE MICHEL & ZOON bevindt zich op het adres: SIJSLOSTRAAT 152; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in FA. HUYGHE MICHEL & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, openstaande posities, locatie van FA. HUYGHE MICHEL & ZOON op de kaart.

FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, company assigned to the tax number BE01328491210. The company FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is located at the address: SIJSLOSTRAAT 152; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in FA. HUYGHE MICHEL & ZOON were not found.
The main activity of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON is not available. You also can look at reviews of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, open positions, location of FA. HUYGHE MICHEL & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HUYGHE MICHEL & ZOON, employees, financial statistics.