FLAJK TANKBOUW NV

Contactgegevens FLAJK TANKBOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAJK TANKBOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAJK TANKBOUW NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kettingbrugweg 36 3950 Bocholt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-93-90 32-89-46-93-90

Fax (fax): 32-89-46-82-62 32-89-46-82-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAJK TANKBOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAJK TANKBOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAJK TANKBOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAJK TANKBOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAJK TANKBOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAJK TANKBOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAJK TANKBOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAJK TANKBOUW NV
Products information FLAJK TANKBOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE07099060058
Ondernemingsnummer: 6166046142
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLAJK TANKBOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cisterns, metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAJK TANKBOUW NV
(Get full report from official database of BE for FLAJK TANKBOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAJK TANKBOUW NV
Addition kinds of activities for FLAJK TANKBOUW NV

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
52110505. Stenen | Paving stones
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij FLAJK TANKBOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAJK TANKBOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAJK TANKBOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAJK TANKBOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FLAJK TANKBOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAJK TANKBOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAJK TANKBOUW NV. Laat een reactie achter voor FLAJK TANKBOUW NV. FLAJK TANKBOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAJK TANKBOUW NV. Leave a respond for FLAJK TANKBOUW NV. FLAJK TANKBOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAJK TANKBOUW NV op de google maps. Adres en contacten FLAJK TANKBOUW NV
Location of FLAJK TANKBOUW NV on the google maps. Address and contacts of FLAJK TANKBOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAJK TANKBOUW NV FLAJK TANKBOUW NV: Royal Football-Club Forrières | LIBERALE MUTUALITEIT | Van Lint M | Teleshop | E.Media sprl

Other related companies as FLAJK TANKBOUW NV: Royal Football-Club Forrières | LIBERALE MUTUALITEIT | Van Lint M | Teleshop | E.Media sprl

FLAJK TANKBOUW NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAJK TANKBOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07099060058. Het bedrijf FLAJK TANKBOUW NV bevindt zich op het adres: Kettingbrugweg 36 3950 Bocholt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cisterns, metal. Producten gemaakt in FLAJK TANKBOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAJK TANKBOUW NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAJK TANKBOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAJK TANKBOUW NV, openstaande posities, locatie van FLAJK TANKBOUW NV op de kaart.

FLAJK TANKBOUW NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAJK TANKBOUW NV, company assigned to the tax number BE07099060058. The company FLAJK TANKBOUW NV is located at the address: Kettingbrugweg 36 3950 Bocholt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cisterns, metal. Products created in FLAJK TANKBOUW NV were not found.
The main activity of FLAJK TANKBOUW NV is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAJK TANKBOUW NV is not available. You also can look at reviews of FLAJK TANKBOUW NV, open positions, location of FLAJK TANKBOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAJK TANKBOUW NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAJK TANKBOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAJK TANKBOUW NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAJK TANKBOUW NV, employees, financial statistics.