MIRA MEEKA CONSTRUCT

Contactgegevens MIRA MEEKA CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIRA MEEKA CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIRA MEEKA CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJESTRAAT 115; 3530; HOUTHALEN-OOST, België

Telefoon (phone): 89657696 (+32-89657696) 89657696 (+32-89657696)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIRA MEEKA CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIRA MEEKA CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIRA MEEKA CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIRA MEEKA CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIRA MEEKA CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIRA MEEKA CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIRA MEEKA CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIRA MEEKA CONSTRUCT
Products information MIRA MEEKA CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

hekwerken,afsluitingen,poorten.^^poorten,hekwerken,afsluitingen.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIRA MEEKA CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for MIRA MEEKA CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIRA MEEKA CONSTRUCT
Addition kinds of activities for MIRA MEEKA CONSTRUCT

225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
554199. Benzine benzinestations, nec | Gasoline service stations, nec
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
25199901. Huishoudelijke meubels, met uitzondering van hout of metaal: gestoffeerd | Household furniture, except wood or metal: upholstered
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets

Werken bij MIRA MEEKA CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIRA MEEKA CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIRA MEEKA CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIRA MEEKA CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Operator papiermachine te Lanaken volcontinu (tijdelijk) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn wij op zoek naar operator voor 1 van de papiermachines. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. Hierbij verwachten we van jou: - Meewerken aan het uitvoeren van kwaliteitsproeven en –testen in de verschillende fasen van het productieproces. - Uitvoeren van operationele handelingen op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. - Het correct toepassen van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. - Bijdragen aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. - Uitvoeren van preventieve controles om de betrouwbaarheid van de machine te verzekeren. - Bedienen van diverse installaties. - Schoonhouden van installatie en omgeving.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van MIRA MEEKA CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of MIRA MEEKA CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIRA MEEKA CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor MIRA MEEKA CONSTRUCT. MIRA MEEKA CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIRA MEEKA CONSTRUCT. Leave a respond for MIRA MEEKA CONSTRUCT. MIRA MEEKA CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIRA MEEKA CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten MIRA MEEKA CONSTRUCT
Location of MIRA MEEKA CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of MIRA MEEKA CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come MIRA MEEKA CONSTRUCT MIRA MEEKA CONSTRUCT: Ag'y Sont ASBL | Charmilles (Les) | BUREAU MERGAN | CARROSSERIE VANDE WALLE | RUSTHUIS ST-ANTONIUS

Other related companies as MIRA MEEKA CONSTRUCT: Ag'y Sont ASBL | Charmilles (Les) | BUREAU MERGAN | CARROSSERIE VANDE WALLE | RUSTHUIS ST-ANTONIUS

MIRA MEEKA CONSTRUCT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIRA MEEKA CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf MIRA MEEKA CONSTRUCT bevindt zich op het adres: KASTANJESTRAAT 115; 3530; HOUTHALEN-OOST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. Lijst met producten zijn hekwerken,afsluitingen,poorten.^^poorten,hekwerken,afsluitingen..
De hoofdactiviteit van MIRA MEEKA CONSTRUCT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIRA MEEKA CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIRA MEEKA CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van MIRA MEEKA CONSTRUCT op de kaart.

MIRA MEEKA CONSTRUCT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIRA MEEKA CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE04719146728. The company MIRA MEEKA CONSTRUCT is located at the address: KASTANJESTRAAT 115; 3530; HOUTHALEN-OOST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; SMEEDWERK,METAALBEWERKING AND POEDERMETALLURGIE. List of products are hekwerken,afsluitingen,poorten.^^poorten,hekwerken,afsluitingen..
The main activity of MIRA MEEKA CONSTRUCT is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIRA MEEKA CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of MIRA MEEKA CONSTRUCT, open positions, location of MIRA MEEKA CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIRA MEEKA CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIRA MEEKA CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIRA MEEKA CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIRA MEEKA CONSTRUCT, employees, financial statistics.