ELECTRO VERRIEST

Particuliere bedrijvencommunicatie • ELECTRO VERRIEST
Private companiesCommunications • ELECTRO VERRIEST

Contactgegevens ELECTRO VERRIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO VERRIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO VERRIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEVELGEMSTRAAT 11; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56411514 (+32-56411514) 56411514 (+32-56411514)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO VERRIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO VERRIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO VERRIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO VERRIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO VERRIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO VERRIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO VERRIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO VERRIEST
Products information ELECTRO VERRIEST

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ELECTRO VERRIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO VERRIEST
(Get full report from official database of BE for ELECTRO VERRIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO VERRIEST
Addition kinds of activities for ELECTRO VERRIEST

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
56619906. Damesschoenen | Women's shoes
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service

Werken bij ELECTRO VERRIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO VERRIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO VERRIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO VERRIEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van ELECTRO VERRIEST in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO VERRIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO VERRIEST. Laat een reactie achter voor ELECTRO VERRIEST. ELECTRO VERRIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO VERRIEST. Leave a respond for ELECTRO VERRIEST. ELECTRO VERRIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO VERRIEST op de google maps. Adres en contacten ELECTRO VERRIEST
Location of ELECTRO VERRIEST on the google maps. Address and contacts of ELECTRO VERRIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO VERRIEST ELECTRO VERRIEST: DEXIA | Verschueren M | COIFFURE ROSINA | KOEN VAN ATTENHOVEN | Steelandt

Other related companies as ELECTRO VERRIEST: DEXIA | Verschueren M | COIFFURE ROSINA | KOEN VAN ATTENHOVEN | Steelandt

ELECTRO VERRIEST is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO VERRIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf ELECTRO VERRIEST bevindt zich op het adres: WEVELGEMSTRAAT 11; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in ELECTRO VERRIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO VERRIEST is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO VERRIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO VERRIEST, openstaande posities, locatie van ELECTRO VERRIEST op de kaart.

ELECTRO VERRIEST is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRO VERRIEST, company assigned to the tax number BE04266784667. The company ELECTRO VERRIEST is located at the address: WEVELGEMSTRAAT 11; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in ELECTRO VERRIEST were not found.
The main activity of ELECTRO VERRIEST is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO VERRIEST is not available. You also can look at reviews of ELECTRO VERRIEST, open positions, location of ELECTRO VERRIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO VERRIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO VERRIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO VERRIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO VERRIEST, employees, financial statistics.