MICHEL VIERSTRAETE

Contactgegevens MICHEL VIERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VIERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VIERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAUPR?STRAAT 8; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54324922 (+32-54324922) 54324922 (+32-54324922)

Fax (fax): +32 (51) 215-49-38 +32 (51) 215-49-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VIERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VIERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VIERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VIERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VIERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VIERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VIERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VIERSTRAETE
Products information MICHEL VIERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE02511444091
Ondernemingsnummer: 4840270996
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MICHEL VIERSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VIERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for MICHEL VIERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VIERSTRAETE
Addition kinds of activities for MICHEL VIERSTRAETE

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35429915. Gereviseerde gereedschapsmachines, metalen vormen | Rebuilt machine tools, metal forming types
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij MICHEL VIERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VIERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VIERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VIERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van MICHEL VIERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VIERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VIERSTRAETE. Laat een reactie achter voor MICHEL VIERSTRAETE. MICHEL VIERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VIERSTRAETE. Leave a respond for MICHEL VIERSTRAETE. MICHEL VIERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VIERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten MICHEL VIERSTRAETE
Location of MICHEL VIERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of MICHEL VIERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VIERSTRAETE MICHEL VIERSTRAETE: BACOB | RESTAURANT LE MAX | De Brucker L | Project Solutions | Jean Pioline

Other related companies as MICHEL VIERSTRAETE: BACOB | RESTAURANT LE MAX | De Brucker L | Project Solutions | Jean Pioline

MICHEL VIERSTRAETE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VIERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02511444091. Het bedrijf MICHEL VIERSTRAETE bevindt zich op het adres: BEAUPR?STRAAT 8; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in MICHEL VIERSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL VIERSTRAETE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VIERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VIERSTRAETE, openstaande posities, locatie van MICHEL VIERSTRAETE op de kaart.

MICHEL VIERSTRAETE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL VIERSTRAETE, company assigned to the tax number BE02511444091. The company MICHEL VIERSTRAETE is located at the address: BEAUPR?STRAAT 8; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in MICHEL VIERSTRAETE were not found.
The main activity of MICHEL VIERSTRAETE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VIERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of MICHEL VIERSTRAETE, open positions, location of MICHEL VIERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VIERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VIERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VIERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VIERSTRAETE, employees, financial statistics.