MICHEL VANDE GAER

Contactgegevens MICHEL VANDE GAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VANDE GAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VANDE GAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VALKENBERG 2; 3370; BOUTERSEM, België

Telefoon (phone): 16735021 (+32-16735021) 16735021 (+32-16735021)

Fax (fax): +32 (53) 843-48-93 +32 (53) 843-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VANDE GAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VANDE GAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VANDE GAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VANDE GAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VANDE GAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VANDE GAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VANDE GAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VANDE GAER
Products information MICHEL VANDE GAER

BTW identificatienummer (tax): BE02992370605
Ondernemingsnummer: 5952911376
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MICHEL VANDE GAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VANDE GAER
(Get full report from official database of BE for MICHEL VANDE GAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VANDE GAER
Addition kinds of activities for MICHEL VANDE GAER

382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij MICHEL VANDE GAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VANDE GAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VANDE GAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VANDE GAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van MICHEL VANDE GAER in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VANDE GAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VANDE GAER. Laat een reactie achter voor MICHEL VANDE GAER. MICHEL VANDE GAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VANDE GAER. Leave a respond for MICHEL VANDE GAER. MICHEL VANDE GAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VANDE GAER op de google maps. Adres en contacten MICHEL VANDE GAER
Location of MICHEL VANDE GAER on the google maps. Address and contacts of MICHEL VANDE GAER

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VANDE GAER MICHEL VANDE GAER: FLEUROPE CHOCOLATE COMPANY NV | LةON | RAYMOND HUET | A.D.P | Chryseis SPRL

Other related companies as MICHEL VANDE GAER: FLEUROPE CHOCOLATE COMPANY NV | LةON | RAYMOND HUET | A.D.P | Chryseis SPRL

MICHEL VANDE GAER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VANDE GAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02992370605. Het bedrijf MICHEL VANDE GAER bevindt zich op het adres: VALKENBERG 2; 3370; BOUTERSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in MICHEL VANDE GAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL VANDE GAER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VANDE GAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VANDE GAER, openstaande posities, locatie van MICHEL VANDE GAER op de kaart.

MICHEL VANDE GAER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL VANDE GAER, company assigned to the tax number BE02992370605. The company MICHEL VANDE GAER is located at the address: VALKENBERG 2; 3370; BOUTERSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in MICHEL VANDE GAER were not found.
The main activity of MICHEL VANDE GAER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VANDE GAER is not available. You also can look at reviews of MICHEL VANDE GAER, open positions, location of MICHEL VANDE GAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VANDE GAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VANDE GAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VANDE GAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VANDE GAER, employees, financial statistics.