LUCIEN CLAUW

Contactgegevens LUCIEN CLAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN CLAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN CLAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOKSIJDESTEENWEG 11; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58523943 (+32-58523943) 58523943 (+32-58523943)

Fax (fax): +32 (9) 972-44-46 +32 (9) 972-44-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN CLAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN CLAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN CLAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN CLAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN CLAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN CLAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN CLAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN CLAUW
Products information LUCIEN CLAUW

BTW identificatienummer (tax): BE03719940185
Ondernemingsnummer: 2023376464
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUCIEN CLAUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN CLAUW
(Get full report from official database of BE for LUCIEN CLAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN CLAUW
Addition kinds of activities for LUCIEN CLAUW

386101. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
36740208. Monolitische geïntegreerde schakelingen (vaste toestand) | Monolithic integrated circuits (solid state)
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij LUCIEN CLAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN CLAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN CLAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN CLAUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN CLAUW in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN CLAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN CLAUW. Laat een reactie achter voor LUCIEN CLAUW. LUCIEN CLAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN CLAUW. Leave a respond for LUCIEN CLAUW. LUCIEN CLAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN CLAUW op de google maps. Adres en contacten LUCIEN CLAUW
Location of LUCIEN CLAUW on the google maps. Address and contacts of LUCIEN CLAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN CLAUW LUCIEN CLAUW: European Book Shop | ZAKENKANTOOR JANDA | RECONSTRUCT | DE PREST JOSE | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as LUCIEN CLAUW: European Book Shop | ZAKENKANTOOR JANDA | RECONSTRUCT | DE PREST JOSE | ECOLE FOND. COMMUNALE

LUCIEN CLAUW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN CLAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03719940185. Het bedrijf LUCIEN CLAUW bevindt zich op het adres: KOKSIJDESTEENWEG 11; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in LUCIEN CLAUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN CLAUW is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN CLAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN CLAUW, openstaande posities, locatie van LUCIEN CLAUW op de kaart.

LUCIEN CLAUW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN CLAUW, company assigned to the tax number BE03719940185. The company LUCIEN CLAUW is located at the address: KOKSIJDESTEENWEG 11; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in LUCIEN CLAUW were not found.
The main activity of LUCIEN CLAUW is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN CLAUW is not available. You also can look at reviews of LUCIEN CLAUW, open positions, location of LUCIEN CLAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN CLAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN CLAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN CLAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN CLAUW, employees, financial statistics.