JOSEPH HEYNICKX

Contactgegevens JOSEPH HEYNICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH HEYNICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH HEYNICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERTORENSTRAAT 27; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11445963 (+32-11445963) 11445963 (+32-11445963)

Fax (fax): +32 (65) 992-25-89 +32 (65) 992-25-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH HEYNICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH HEYNICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH HEYNICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH HEYNICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH HEYNICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH HEYNICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH HEYNICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH HEYNICKX
Products information JOSEPH HEYNICKX

BTW identificatienummer (tax): BE02769348144
Ondernemingsnummer: 3396392822
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JOSEPH HEYNICKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH HEYNICKX
(Get full report from official database of BE for JOSEPH HEYNICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH HEYNICKX
Addition kinds of activities for JOSEPH HEYNICKX

382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
22990202. Automotive velden | Automotive felts
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
80999902. Oogbanken | Eye banks

Werken bij JOSEPH HEYNICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH HEYNICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH HEYNICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH HEYNICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van JOSEPH HEYNICKX in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH HEYNICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH HEYNICKX. Laat een reactie achter voor JOSEPH HEYNICKX. JOSEPH HEYNICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH HEYNICKX. Leave a respond for JOSEPH HEYNICKX. JOSEPH HEYNICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH HEYNICKX op de google maps. Adres en contacten JOSEPH HEYNICKX
Location of JOSEPH HEYNICKX on the google maps. Address and contacts of JOSEPH HEYNICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH HEYNICKX JOSEPH HEYNICKX: JF BOIS | MANGIA E BEVI | Adams J | AALTER RIJSCHOOL | Vitamientje ('t)

Other related companies as JOSEPH HEYNICKX: JF BOIS | MANGIA E BEVI | Adams J | AALTER RIJSCHOOL | Vitamientje ('t)

JOSEPH HEYNICKX is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH HEYNICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02769348144. Het bedrijf JOSEPH HEYNICKX bevindt zich op het adres: WATERTORENSTRAAT 27; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 287,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in JOSEPH HEYNICKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH HEYNICKX is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH HEYNICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH HEYNICKX, openstaande posities, locatie van JOSEPH HEYNICKX op de kaart.

JOSEPH HEYNICKX is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH HEYNICKX, company assigned to the tax number BE02769348144. The company JOSEPH HEYNICKX is located at the address: WATERTORENSTRAAT 27; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 287,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in JOSEPH HEYNICKX were not found.
The main activity of JOSEPH HEYNICKX is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH HEYNICKX is not available. You also can look at reviews of JOSEPH HEYNICKX, open positions, location of JOSEPH HEYNICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH HEYNICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH HEYNICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH HEYNICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH HEYNICKX, employees, financial statistics.