IGNACE STICHELBAUT

Contactgegevens IGNACE STICHELBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IGNACE STICHELBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

IGNACE STICHELBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAAMSE ARDENNENSTRAAT 5F; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 93836918 (+32-93836918) 93836918 (+32-93836918)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IGNACE STICHELBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IGNACE STICHELBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IGNACE STICHELBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IGNACE STICHELBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IGNACE STICHELBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IGNACE STICHELBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IGNACE STICHELBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IGNACE STICHELBAUT
Products information IGNACE STICHELBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in IGNACE STICHELBAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IGNACE STICHELBAUT
(Get full report from official database of BE for IGNACE STICHELBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor IGNACE STICHELBAUT
Addition kinds of activities for IGNACE STICHELBAUT

3161. Bagage | Luggage
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk

Werken bij IGNACE STICHELBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IGNACE STICHELBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IGNACE STICHELBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IGNACE STICHELBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van IGNACE STICHELBAUT in sociale netwerken
Look for responds of IGNACE STICHELBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor IGNACE STICHELBAUT. Laat een reactie achter voor IGNACE STICHELBAUT. IGNACE STICHELBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IGNACE STICHELBAUT. Leave a respond for IGNACE STICHELBAUT. IGNACE STICHELBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IGNACE STICHELBAUT op de google maps. Adres en contacten IGNACE STICHELBAUT
Location of IGNACE STICHELBAUT on the google maps. Address and contacts of IGNACE STICHELBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come IGNACE STICHELBAUT IGNACE STICHELBAUT: Meubli-Deco | DE KIMPE | RULO | W.S.V. DE BRIGANDTROTTERS | Cain Ransbottyn

Other related companies as IGNACE STICHELBAUT: Meubli-Deco | DE KIMPE | RULO | W.S.V. DE BRIGANDTROTTERS | Cain Ransbottyn

IGNACE STICHELBAUT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IGNACE STICHELBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf IGNACE STICHELBAUT bevindt zich op het adres: VLAAMSE ARDENNENSTRAAT 5F; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in IGNACE STICHELBAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IGNACE STICHELBAUT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IGNACE STICHELBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IGNACE STICHELBAUT, openstaande posities, locatie van IGNACE STICHELBAUT op de kaart.

IGNACE STICHELBAUT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is IGNACE STICHELBAUT, company assigned to the tax number BE02335388183. The company IGNACE STICHELBAUT is located at the address: VLAAMSE ARDENNENSTRAAT 5F; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in IGNACE STICHELBAUT were not found.
The main activity of IGNACE STICHELBAUT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IGNACE STICHELBAUT is not available. You also can look at reviews of IGNACE STICHELBAUT, open positions, location of IGNACE STICHELBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IGNACE STICHELBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IGNACE STICHELBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IGNACE STICHELBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IGNACE STICHELBAUT, employees, financial statistics.