ERWIN DE GREYT

Contactgegevens ERWIN DE GREYT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN DE GREYT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN DE GREYT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELSTRAAT 27; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93861926 (+32-93861926) 93861926 (+32-93861926)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN DE GREYT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN DE GREYT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN DE GREYT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN DE GREYT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN DE GREYT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN DE GREYT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN DE GREYT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN DE GREYT
Products information ERWIN DE GREYT

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ERWIN DE GREYT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN DE GREYT
(Get full report from official database of BE for ERWIN DE GREYT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN DE GREYT
Addition kinds of activities for ERWIN DE GREYT

3433. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
73790103. Tape recertification service | Tape recertification service
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks

Werken bij ERWIN DE GREYT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN DE GREYT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN DE GREYT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN DE GREYT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Winkelbediende voor supermarkt in Puurs - deeltijds - vanaf december (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    deeltijds optie vast 6 op 7 kunnen werken - zondag gesloten kassawerk rekken vullen

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van ERWIN DE GREYT in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN DE GREYT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN DE GREYT. Laat een reactie achter voor ERWIN DE GREYT. ERWIN DE GREYT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN DE GREYT. Leave a respond for ERWIN DE GREYT. ERWIN DE GREYT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN DE GREYT op de google maps. Adres en contacten ERWIN DE GREYT
Location of ERWIN DE GREYT on the google maps. Address and contacts of ERWIN DE GREYT

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN DE GREYT ERWIN DE GREYT: IPPA | RESTAURANT IN DE PROVENCE | KAJ PUURS | FOYER STE ELISABETH | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

Other related companies as ERWIN DE GREYT: IPPA | RESTAURANT IN DE PROVENCE | KAJ PUURS | FOYER STE ELISABETH | MOBISTAR CENTER TELECOM SYSTEMS

ERWIN DE GREYT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN DE GREYT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf ERWIN DE GREYT bevindt zich op het adres: KREKELSTRAAT 27; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in ERWIN DE GREYT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN DE GREYT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN DE GREYT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN DE GREYT, openstaande posities, locatie van ERWIN DE GREYT op de kaart.

ERWIN DE GREYT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN DE GREYT, company assigned to the tax number BE09776428222. The company ERWIN DE GREYT is located at the address: KREKELSTRAAT 27; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in ERWIN DE GREYT were not found.
The main activity of ERWIN DE GREYT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN DE GREYT is not available. You also can look at reviews of ERWIN DE GREYT, open positions, location of ERWIN DE GREYT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN DE GREYT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN DE GREYT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN DE GREYT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN DE GREYT, employees, financial statistics.