ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

Contactgegevens ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REIBROEKSTRAAT 63; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93717375 (+32-93717375) 93717375 (+32-93717375)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE
Products information ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE
(Get full report from official database of BE for ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE
Addition kinds of activities for ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
22840305. Naaigaren | Sewing thread
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon

Werken bij ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

Zoek naar antwoorden van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Laat een reactie achter voor ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. Leave a respond for ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE. ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE op de google maps. Adres en contacten ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE
Location of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE on the google maps. Address and contacts of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: MARC WA?TERS | GARAGE DANIEL BILLIET | RENOVA | COIFFEUR TOM | FR?D?RIC JACQUET

Other related companies as ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE: MARC WA?TERS | GARAGE DANIEL BILLIET | RENOVA | COIFFEUR TOM | FR?D?RIC JACQUET

ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE bevindt zich op het adres: REIBROEKSTRAAT 63; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, openstaande posities, locatie van ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE op de kaart.

ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, company assigned to the tax number BE07449798583. The company ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is located at the address: REIBROEKSTRAAT 63; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE were not found.
The main activity of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE is not available. You also can look at reviews of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, open positions, location of ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRICAL ISTALLATIONWORKS VERTSTRAETE, employees, financial statistics.