DEHOUX KAREL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DEHOUX KAREL
Private companiesReal Estate • DEHOUX KAREL

Contactgegevens DEHOUX KAREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEHOUX KAREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEHOUX KAREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAST J DE HARDUYNSTRAAT 38; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52200560 (+32-52200560) 52200560 (+32-52200560)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEHOUX KAREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEHOUX KAREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEHOUX KAREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEHOUX KAREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEHOUX KAREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEHOUX KAREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEHOUX KAREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEHOUX KAREL
Products information DEHOUX KAREL

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DEHOUX KAREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEHOUX KAREL
(Get full report from official database of BE for DEHOUX KAREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEHOUX KAREL
Addition kinds of activities for DEHOUX KAREL

461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
17999903. Awning installatie | Awning installation
20150500. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
35990302. Aangepaste machines | Custom machinery
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij DEHOUX KAREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEHOUX KAREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEHOUX KAREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEHOUX KAREL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van DEHOUX KAREL in sociale netwerken
Look for responds of DEHOUX KAREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEHOUX KAREL. Laat een reactie achter voor DEHOUX KAREL. DEHOUX KAREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEHOUX KAREL. Leave a respond for DEHOUX KAREL. DEHOUX KAREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEHOUX KAREL op de google maps. Adres en contacten DEHOUX KAREL
Location of DEHOUX KAREL on the google maps. Address and contacts of DEHOUX KAREL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEHOUX KAREL DEHOUX KAREL: MODEST SOENEN | FOTOZET DE MONT | BIG BIJOUX | PASCALE VIELVOYE | LUC HAEVERANS

Other related companies as DEHOUX KAREL: MODEST SOENEN | FOTOZET DE MONT | BIG BIJOUX | PASCALE VIELVOYE | LUC HAEVERANS

DEHOUX KAREL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEHOUX KAREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf DEHOUX KAREL bevindt zich op het adres: PAST J DE HARDUYNSTRAAT 38; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in DEHOUX KAREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEHOUX KAREL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEHOUX KAREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEHOUX KAREL, openstaande posities, locatie van DEHOUX KAREL op de kaart.

DEHOUX KAREL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEHOUX KAREL, company assigned to the tax number BE02073913574. The company DEHOUX KAREL is located at the address: PAST J DE HARDUYNSTRAAT 38; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in DEHOUX KAREL were not found.
The main activity of DEHOUX KAREL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEHOUX KAREL is not available. You also can look at reviews of DEHOUX KAREL, open positions, location of DEHOUX KAREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEHOUX KAREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEHOUX KAREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEHOUX KAREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEHOUX KAREL, employees, financial statistics.